Eating News , Εστιατόρια

Γνωστή ταβέρνα στα πέριξ επιστρέφει με νέο όνομα και ιδιοκτησία

Ο Κλόκκος σού έχει καλά νέα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2024

Η ταβέρνα Κλόκκος στην Ξυλοφάγου της επαρχίας Λάρνακας έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας, μας ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση των ιδιοκτητών της να ολοκληρώσουν τον κύκλο της! Έναν κύκλο που ξεκίνησε το 2008, κερδίζοντας το κοινό της χάρη στην παραδοσιακή φιλοξενία και το καλό φαγητό της. Κι όταν μιλάμε για καλό φαγητό, εννοούμε αυθεντικές κυπριακές συνταγές και σπιτικούς μεζέδες. Στα συν βάλε και τις πολύ καλές τιμές της, που ικανοποιούσαν κάθε βαλάντιο, καθώς και τις ειδικές προσφορές που ανακοίνωνε πολύ συχνά, όπως το all you can eat!

Tα καλά νέα λοιπόν είναι ότι επιστρέφει. Και τα ακόμη καλύτερα είναι ότι αυτή η επιστροφή φέρνει μαζί της κι ένα ανανεωμένο όνομα, νέα ιδιοκτησία, και νέο μενού, πράγμα που σημαίνει νέες γαστρονομικές εμπειρίες!

Το μαγαζί πλέον θα ονομάζεται "Ταβέρνα Ντίνος 563", θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, και το μενού της θα αποτελείται από καθαρές κυπριακές γεύσεις.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, τα ηνία της οποίας θα έχει ο σεφ Κωνσταντίνος, ο οποίος ύστερα από χρόνια στις κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων της Αγίας Νάπας, θέλησε μαζί με τη σύζυγό του Μύρια, να υλοποιήσουν το όνειρό τους, φτιάχνοντας τη δική τους ταβέρνα!

Ο χώρος, όπως μας ανέφερε η Μύρια, έχει υποστεί μικρές αλλά εμφανείς αλλαγές, στη διαμόρφωση αλλά και στα χρώματα, όπου κυριαρχεί το μαύρο, ενώ μελλοντικά σκοπεύουν να αλλάξουν περισσότερα πράγματα!

Το μενού, θα περιλαμβάνει κυρίως κυπριακούς μεζέδες, φτιαγμένους με ντόπια υλικά από παραγωγούς της περιοχής, τους οποίους οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να στηρίξουν εξ ολοκλήρου. Στόχος ωστόσο είναι στο άμεσο μέλλον να προστεθούν επιπλέον πιάτα, λίγο διαφοροποιημένα.

H ταβέρνα θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Τρίτης) από τις 17.30-24.00 ενώ τις Κυριακές θα φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως γενέθλια, βαφτίσεις, αρραβώνες κ.λπ. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα φιλοξενήσε και το πρώτο της live με τους Σόνια Παράσχου και Άγγελο Μιχαήλ!

(99 547547) Φρίξου Παναγιώτου 8, Ξυλοφάγου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close