Eating News , Εστιατόρια

Ο βραβευμένος σεφ Χριστόδουλος Θεοφάνους φεύγει από το Alasia Boutique Hotel

Ο Σεφ της χρονιάς 2020 αποχαιρετά και ευχαριστεί όλους όσοι ήταν μαζί τους στο ταξίδι αυτό

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2024

Έπειτα από 4,5 χρόνια παρουσίας στην κουζίνα του Polo Bar Restaurant που βρίσκεται εντός του υπέροχου Alasia Boutique Hotel στη Λεμεσό, ο σπουδαίος νεαρός Κύπριος σεφ και βραβευμένος ως Σεφ της Χρονιάς 2020 στα Cyprus Eating Awards ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του, ακολουθώντας νέα γαστρονομικά μονοπάτια.

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Chris Θεοφάνους γνωστοποίησε σήμερα (Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024) ότι αποχωρεί από τη θέση του executive chef του εστιατορίου Polo Bar Restaurant (με μία φωτογραφία που απεικονίζεται μέσα στην κουζίνα του εν λόγω εστιατορίου!). Μέσα από την ανάρτησή του εκράζει την ευγνωμοσύνη του στη διεύθυνση του ξενοδοχείου Alasia, ευχαριστεί την εξαιρετική ομάδα της κουζίνας του, όλους όσοι πέρασαν από το εστιατόριο και όχι μόνο!

Τέλος, μας διαβεβαιώνει ότι το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ... κι εμείς γι' αυτό το ταξίδι ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα!

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτησή του:

Σήμερα μετά από 4,5 χρόνια σηματοδοτεί το τέλος ενός απίστευτου κεφαλαίου, που ήταν γεμάτο χαρές, επιτυχίες και αμέτρητα επιτεύγματα.

Καθώς αποχαιρετώ, θέλω να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη και τη βαθύτατη εκτίμηση μου σε όλη την οικογένεια και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Alasia για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη σας από την πρώτη μέρα.

Μαζί, έχουμε καταφέρει τόσα πολλά, από την απόκτηση βραβείων κύρους μέχρι τη δημιουργία όμορφων συνεργασιών και τη φιλοξενία αξέχαστων εκδηλώσεων. Αλλά πάνω απ' όλα, γίναμε μάρτυρες και συμμεριζόμαστε την ευχαρίστηση των αγαπημένων καλεσμένων μας.

Θέλω να εκφράσω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εξαιρετική ομάδα της κουζίνας μου. Χωρίς την αφοσίωσή τους, τις δεξιότητες και τη δέσμευσή τους, δεν θα μπορούσα να καταφέρω αυτά που κάναμε. Το πάθος και το ταλέντο τους ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από τις γαστρονομικές δημιουργίες μας και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την υποστήριξή τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα του Floor Staff για τις ακούραστες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους. Η δέσμευσή τους να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και να δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Η σκληρή δουλειά και ο επαγγελματισμός τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη συλλογική μας επιτυχία.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καλεσμένους που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι. Η παρουσία σας, τα σχόλιά σας και η υποστήριξή σας έχουν τροφοδοτήσει το πάθος μου και μου έχουν δώσει τη δύναμη και την έμπνευση να εξελίσσομαι και να αναπτύσσομαι συνεχώς ως σεφ. Η ικανοποίηση και η χαρά σας ήταν η απόλυτη ανταμοιβή μου. Καθώς προχωρώ, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το γαστρονομικό μου ταξίδι δεν τελειώνει εδώ.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που συμμετείχατε σε αυτό το απίστευτο ταξίδι. Η υποστήριξή σας και η πίστη σας σε μένα σημαίνουν πολλά. Είμαι αιώνια ευγνώμων για τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και ανυπομονώ να διασταυρώσουμε ξανά τους δρόμους μας στο μέλλον.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close