Eating News , Εστιατόρια

Κλείνει ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία συνάντησης για καφέ στη Λευκωσία

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια συνεχούς λειτουργίας στο κέντρο της πρωτεύουσας, κατεβάζει ρολά

Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2024

«This is not goodbye, just a ‘see you later!’», στο post που συνοδεύει την ανακοίνωση των Costa Coffee ότι το κεντρικό κατάστημα στη Λευκωσία, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, κατεβάζει ρολά.

Το κατάστημα που προσέλκυε καθημερινά τεράστια κίνηση ήταν κλειστό το τελευταίο διάστημα, κι ενώ περιμέναμε την ανακοίνωση για επαναλειτουργία του, ίσως και για ανακαίνισή του, τελικά μάθαμε για το οριστικό κλείσιμό του.

Να θυμίσουμε ότι το Costa Coffee Cenrtal, στη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία είναι το πρώτο, από τα πολλά, Costa που άνοιξαν στην Κύπρο. Και είναι το πρώτο που ανακαινίστηκε με το νέο στιλ New Global Design, μετά την Αγγλία το 2015.

Ακολουθεί η ανακοίνωση αυτούσια:

|Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το κλείσιμο του κεντρικού μας καταστήματος στη Λευκωσία. Από τα εγκαίνια του το 2005, αποτέλεσε ένα εμβληματικό σημείο συνάντησης για καφέ που οδήγησε στη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας, χάρη στη συνεχή υποστήριξη από τους πιστούς πελάτες μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αφοσίωση σας. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τα καταστήματά μας στην Κύπρο και να σας καλωσορίσουμε σε όλες τις υπόλοιπες τοποθεσίες μας, όπου το πνεύμα των Costa Coffee συνεχίζει να επικρατεί!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close