Eating News , Εστιατόρια

Τα "γιγαντιαία" burgers που πρέπει να δοκιμάσεις!

Νέα BIG AF BURGERS στα TGI Fridays

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια τεραστίων διαστάσεων γευστική πρόκληση; Μια πρόκληση που απαιτεί μεγάλα χέρια και μεγάλό στόμα, μόνο για αρκετά… πεινασμένους;

Τα TGI Fridays σε προκαλούν να αντιμετωπίσεις τα ολοκαίνουρια BIG AF BURGERS, με τέσσερις, νέες Bold γεύσεις που θα σε εξιτάρουν. Επίλεξε ανάμεσα σε βοδινά μπιφτέκια, smash μπέργκερ ή πικάντικο κοτόπουλο και αφέσου στη ‘’γιγαντιαία’’ νοστιμιά τους!

Για τους λάτρεις του κοτόπουλου και αυτούς που το προτιμούν ‘’hot’’ προτείνουμε το NASHVILLE HOT CHICKEN SANDWICH με ένα πύργο από crispy onion rings στην κορυφή.

Big AF_Nashville Hot Chicken.tif
Nashville Hot Chicken

Για τους πιο απαιτητικούς burger-fans συστήνουμε τις δύο επιλογές με Smash Burgers! TRUFFLE STACKED BURGER με τρούφα και καραμελωμένα κρεμμύδια ή MEDITERRANEAN BURGER σε ελληνική πίτα με χαλούμι και τζατζίκι; Ιδού το δίλημμά!

ASR_7725-C--d.jpg


Και τέλος, ο βασιλιάς της συλλογής, το FRIDAYS™ SIGNATURE WHISKEY-GLAZE BLAZE με ζουμερό βοδινό μπέργκερ και ribs on top για την αποκορύφωση – like a king.

Τι λέτε; Είστε έτοιμοι για την πιο επική περιπέτεια στην ιστορία των burgers; Tρέξτε γιατί είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το fridays.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close