Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2024
Σε μία σημαντική προσφορά προχωρά η Aegean, με αφορμή και την ημέρα των ερωτευμένων.
Όπως και να θέλετε να το πείτε, μη μείνετε μόνο στα λόγια. Δείξτε την αγάπη σας με ένα αξέχαστο ταξίδι για δύο… στην τιμή του ενός!
Κλείστε ΤΩΡΑ τα εισιτήριά σας, επιλέγοντας οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου της εταιρείας και πληρώστε μόνο το ένα! Απλά χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό " BEMYPLUSONE " κατά τη διάρκεια της κράτησής σας.
Κάντε κράτηση έως 15/02/2024
Πτήσεις μεταξύ 01/04/2024 - 30/04/2024 και 01/06/2024 – 30/06/2024.
Όροι και προϋποθέσεις:
Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Κύπρο προς/από Ελλάδα και όλο το εξωτερικό με απλή μετάβαση ή και με επιστροφή.
Αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 14/02/2024 έως 15/02/2024 και πτήσεις μεταξύ 01/04/2024 έως 30/04/2024 και 01/06/2024 έως 30/06/2024. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό.
Η προσφορά θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού BEMYPLUSONE εφόσον εισαχθεί ο εκπτωτικός κωδικός στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός ή Credit Voucher» που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά εκπτωτικού κωδικού. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση.
Η έκπτωση γίνεται αυτόματα με την προσθήκη 2ου ατόμου στην κράτηση. Κάθε κράτηση πρέπει να περιλαμβάνει 2 ενήλικα άτομα.
Η προσφορά αφορά στον ναύλο και όχι στους φόρους αεροδρομίου. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€).
Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.
Η προσφορά λήγει στις 15/02/2024 23:59 ώρα Ελλάδας.
Σχετικά
Rules: Το παλαιότερο εστιατόριο του Λονδίνου θωρακίζει το μέλλον του
Το ιστορικό κτίριο και το εσωτερικό του περνούν στο National Trust, με όρο να συνεχίσει να λειτουργεί ως εστιατόριο, διαφυλάσσοντας μια διαδρομή που ξεκίνησε το 1798.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λεμεσού
Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Τίνας Παύλου
Ένας προορισμός, τρεις εμπειρίες: Αυτό το φθινόπωρο ανακάλυψε το Hilton Nicosia
Το πολυτελές ξενοδοχείο της Έγκωμης γίνεται σημείο συνάντησης για τις μέρες και τα βράδια του φθινοπώρου
Αυτά είναι τα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης για το 2026
Στην Ελλάδα το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2026 - Ακόμη έξι στο top 20 του Condé Nast Traveller
Με σκόνη έρχεται το Σαββατοκύριακο - Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Lidl Κύπρου λανσάρει το νέο πρόγραμμα "Lidl Points": Περισσότερη εξοικονόμηση και μέγιστη ευελιξία
Οι χρήστες μπορούν να συλλέγουν πολύτιμους πόντους με κάθε αγορά και να τους εξαργυρώνουν ξεχωριστά για ελκυστικές ανταμοιβές
Porsche Cyprus και Minthis: Ένα ξεχωριστό διήμερο ηλεκτροκίνησης, γκολφ και σύγχρονης πολυτέλειας
Με φόντο το φυσικό τοπίο και την πανοραμική θέα του Minthis, ο ενθουσιασμός της οδήγησης Porsche συνδυάστηκε με την ιδιαίτερη φιλοξενία του θέρετρου
Αίθριος ο καιρός με σκόνη στην ατμόσφαιρα – Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Cyprus Airways προσθέτει καθημερινές πτήσεις σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό
Το νέο δρομολόγιο ενισχύει το συνεχώς αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο της, ενισχύοντας την στρατηγική της εταιρείας για επέκταση της συνδεσιμότητας με απευθείας πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
H Ryanair εγκαταλείπει 13 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και περικόπτει πτήσεις
Επενδύει 200 εκατ. δολάρια στο Ρίμινι
15 βραβεία για την Action Global Communications στα Carob Awards 2026 – Ξεχώρισε στις κατηγορίες PR & Digital
3 Χρυσά, 6 Αργυρά και 6 Χάλκινα βραβεία για τις δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες της Action
Ryanair: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στην ιστορία της
"Θα δούμε τη μεγαλύτερη αύξηση των αεροπορικών ναύλων στην ιστορία της Ευρώπης τους επόμενους 12 μήνες"