Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εδώ θα φας το καλύτερο σουβλάκι στο νησί

... αλλά και μίαν από τις πιο νόστιμες σεφταλιές

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2024

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, που εδώ και 19 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν γι’ ακόμα μια χρονιά.

Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε και φέτος το Check In, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες όσων δεν εφησυχάζουν και άοκνα παρέχουν υψηλή ποιότητα και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Στο πλαίσιο λοιπόν των φετινών Eating Awards απονεμήθηκε για ακόμα μία χρονιά το βραβείο για το Καλύτερο σουβλάκι, μια κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλή στο κοινό του Check in Cyprus... Ένα φαγητό που για να το πετύχεις, χρειάζεται μαστορκά και μεράκι για να πετύχεις! Απαραίτητα όμως χρειάζεται καλής ποιότητας κρέας, και φυσικά ένας μάστρος στο ψήσιμο!

Όλα όσα διαθέτει δηλαδή το Ταβερνάκι Φίλιππος στον Στρόβολο, το οποίο αφού κέρδισε επάξια τον τίτλο της Καλύτερης Ταβέρνας το 2021, φέτος κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο για το Καλύτερο Σουβλάκι.

Πρόκειται εξάλλου για ένα μικρό, γραφικό ταβερνάκι θα το βρεις «κρυμμένο» σε μια παλιά γειτονιά, στα γραφικά στενά του παλιού Στροβόλου στη Λευκωσία και θα σε εκπλήξει με την ποιότητα του φαγητού του, τη σταθερότητα και την πάντοτε άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

φιλιππος.jpg

Ο χώρος του είναι απλός, παραδοσιακός και φιλόξενος και σε προσκαλεί καθημερινά να απολαύσεις ζεστή φιλοξενία, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και γεύσεις καθαρές και οικείες.

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις μυρωδάτο σουβλάκι και πλούσιους μεζέδες σχάρας για τους οποίους θα μιλάς για καιρό. Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις καλοψημένο ζουμερό κυπριακό σουβλάκι, φτιαγμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες, σε μεγάλες ποσότητες, το οποίο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως "ένα από τα καλύτερα σουβλάκια στη Λευκωσία με ίσως την καλύτερη σεφταλιά στην πρωτεύουσα". Ωστόσο πέρα από χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, σου ετοιμάζει και αρνίσια σουβλάκια μαριναρισμένα σε σουμάκι, που δεν θα χορταίνεις να απολαμβάνεις.

Πέρα από σουβλάκια, στο μενού του θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία κρεατικών σχάρας, όπως παϊδάκια αρνίσια, λουκάνικο χωριάτικο, λαχταριστή μπριζόλα στα κάρβουνα, τραγανές πατάτες, όπως και μαγειρευτά, ανάμεσά τους βοδινό συκώτι και σαλιγκάρια γιαχνί και ζουμερή σούβλα αρνί, όλα σε γενναιότατες μερίδες. Επιπλέον βγάζει και ψαρονέφρι σχάρας με ρίγανη το οποίο επίσης συγκαταλέγεται στα hit του καταλόγου.

Σημείωσε ότι εκτός από dine in, διαθέτει υπηρεσίες delivery και take away.

Αν λοιπόν κάνεις όρεξη για καλοψημένο σουβλάκι, τότε μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε ότι στου Φίλιππου θα βρεις το καλύτερο.

(22316307, 99407767) Δήμητρας 2Α, πάροδος Σταδίου, Στρόβολος, Λευκωσία. Δ-Σ 11.00-14.30 & 18.00-24.00.

souvlaki.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close