6-9 March 2024
Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ένας από τους κορυφαίους τενόρους στον κόσμο, ο Massimo Giordano, έρχεται Κύπρο

Ένα εξαιρετικό μουσικό γεγονός, που δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2024

Στην ακριβή αρχή της άνοιξης, όταν οι αμυγδαλιές και οι ακακίες ανθίζουν, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κύπρου θα έχουν μια υπέροχη ευκαιρία να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας παρακολουθώντας την όπερα «Χρυσές επιτυχίες των παγκόσμιων κλασικών».

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου στη Λεμεσό, και το Σάββατο, 9 Μαρτίου στην Πάφο, ο αστέρας της ιταλικής όπερας, ο Massimo Giordano, θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει τις πιο διάσημες επιτυχίες των παγκόσμιων κλασικών: "NESSUN DORMA", "E LUCEVAN LE STELLE", "UNA FURTIVA LAGRIMA", ιταλικά και ναπολιτάνικα τραγούδια "O SOLE MIO", "MAMMA", καθώς και αποσπάσματα από τις οπερέτες "Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΗΡΑ" και "ΣΙΛΒΑ". Θα απολαύσετε απίστευτη ευχαρίστηση ακούγοντας αυτά τα έργα σε μαγευτική εκτέλεση από τον Massimo Giordano.

Ο MASSIMO GIORDANO είναι ένας Ιταλός τενόρος που εμφανίζεται στα κορυφαία θέατρα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Εθνικής Όπερας του Παρισιού, της Γερμανικής Όπερας του Βερολίνου, της Μετροπολιτικής Όπερας, της Λα Σκάλα και άλλων.

Στο πιάνο αυτό το βράδυ θα είναι ένας αληθινός ειδήμονας, ο κορυφαίος πιανίστας της Λα Σκάλα - Nelson Calzi. Ειδική καλεσμένη, η κρυστάλλινη σοπράνο - Ester Kandinova, που θα στολίσει το βράδυ με ρομαντικές άριες, αποσπάσματα από οπερέτες, και ανοιξιάτικα ντουέτα με τον Massimo.

Ελάτε και απολαύστε μια όπερα βραδιά, γιορτάστε την άνοιξη και την 8η Μαρτίου!

massimo--d.jpg

Ακόμα... δείπνο αστέρων!
Στις 7 Μαρτίου θα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με έναν από τους καλύτερους τενόρους του κόσμου, τον Μάσσιμο Τζορντάνο.

Ο Μάσσιμο Τζορντάνο θα αποκαλύψει τα μυστικά του κόσμου της όπερας, θα μοιραστεί την εμπειρία από την 30χρονη καριέρα του, θα σας μάθει την τέχνη της δημιουργίας αυθεντικής ιταλικής πάστας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για τη ζωή του, τη μουσική του και την ψυχολογία ενός μουσικού.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε προσωπικά τον ιταλικό τενόρο και να μάθετε περισσότερα για τη ζωή του.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί σε έναν υπέροχο χώρο -στο εστιατόριο Sapori, το οποίο πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο στην Κύπρο, στο ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort από την Korantina Homes.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν ένα σετ μενού από πέντε πιάτα και ένα ποτήρι Prosecco.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close