Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κλείνει ιστορική πιτσαρία της Λευκωσίας

Μετά από 54 χρόνια μία από τις πιο διάσημες πιτσαρίες στη Λευκωσία σταματά το delivery και το take away

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2024

Οι πρωτευουσιάνοι, καθώς και όσοι έχουν ζήσει στη Λευκωσία, γνωρίζουν σίγουρα από πρώτο χέρι τι σημαίνει «Andy's pizza».

Πρόκειται για μια οικογενειακή πιτσαρία που βρίσκεται στην κεντρική Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στην Έγκωμη, και η οποία λειτουργεί από το 1970. Όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει στους θαμώνες τις διαφορετικές τραγανιστές πίτσες, φτιαγμένες σε ένα σύγχρονο φούρνο -ανάμεσα τους και η Andy’s Special, η οποία μετρά μέχρι σήμερα τις περισσότερες πωλήσεις. Τυρί, ζαμπόν, μπέικον, σαλάμι, μανιτάρι, πράσινο πιπέρι, φρέσκια ντομάτα και ελιές, είναι τα συστατικά που κάνουν την πίτσα αυτή να ξεχωρίζει.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ιστορική αυτή πιτσαρία κατεβάζει ρολά, χωρίς όμως να σταματά τον κύκλο εργασιών της εντελώς. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι από 1η Μαρτίου οι άνθρωποι της, θα συνεχίσουν να φτιάχνουν κατεψυγμένες πίτσες για υπεραγορές, ενώ θα δουλεύουν και με παραγγελίες για catering και parties.

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση των Andy’s Pizza:

Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Andys Pizza θα σταματήσει τη λειτουργία του ως delivery/takeaway από την 1η Μαρτίου 2024.

Ως εκ τούτου θα συνεχίσουμε δυναμικά τη λειτουργία μας προωθώντας τις κατεψυγμένες πίτσες, τις οποίες θα μπορείτε να βρείτε στις υπεραγορές.  Παράλληλα, για παραγγελίες catering και party μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 99689699.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και τη στήριξή σας στα 54 χρόνια λειτουργίας του Andy’s Pizza και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα αγαπημένα σας προϊόντα στις υπεραγορές και σύντομα ευελπιστούμε σε όλη την Κύπρο.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close