Cinema: Τα Καλύτερα

The Bricklayer

Η χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2024

Κάποιος εκβιάζει τη CIA – δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους και κάνοντας τις δολοφονίες να φαίνονται ως ευθύνη της υπηρεσίας.

Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ, η υπηρεσία πρέπει να φέρει πίσω σε ενεργό δράση τον πιο λαμπρό – και επαναστάτη – πράκτορά της από τη σύνταξη, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περίεργο παρελθόν του ενώ ξετυλίγεται μια διεθνή συνωμοσία.

Με πρωταγωνιστές τους Χολιγουντιανούς σταρ, Aaron Eckhart και Nina Dobrev ("The Vampire Diaries"), η ταινία δράσης του βετεράνου σκηνοθέτη των "Die Hard 2", "Deep Blue Sea" και "Cliffhanger", Renny Harlin, είναι γυρισμένη στη Θεσσαλονίκη!

Κανονικά το σενάριο βάσει του ομώνυμου βιβλίου του Noah Boyd (Paul Lindsay) εκτυλίσσεται στο Βερολίνο, όμως το σενάριο της ταινίας προσαρμόστηκε από τους Hanna Weg και Matt Johnson ώστε να εκτυλίσσεται εντός της ελληνικής συμπρωτεύουσας. Πλατεία Αριστοτέλους, Άνω Πόλη, Κάστρα, πλατεία Εμπορίου, Καπάνι, Λαδάδικα είναι μερικά από τα σημεία τα οποία προβάλλονται στην χολιγουντιανή ταινία.

Στο "The Bricklayer" συμμετέχει και ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου o οποίος υποδύεται τον υπουργό Εξωτερικών.

Διάρκεια: 110'. Πρεμιέρα: 25 Ιανουαρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close