Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2024
Oι Φίλιππος Πλιάτσικας και Κώστας Τουρνάς έρχονται για μια συναυλία στο Down Town Live Nicosia, την 1η Μαρτίου, με τίτλο "Δύο βαλίτσες με τραγούδια".
Δύο από τους πιο επιδραστικούς και εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται για πρώτη φορά και ενώνουν τις φωνές τους στην σκηνή του DownTown στη Λευκωσία με δυο βαλίτσες με τραγούδια!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνει την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρει καλά να βάζει φωτιά στα συναισθήματα και να ζωντανεύει τις παρέες! Ένας καλλιτέχνης που έχει διαγράψει μακρά και πλούσια πορεία στον χώρο της μουσικής αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια – επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα! Φέτος το χειμώνα μας παραδίδει μια ακόμη δισκογραφική πρόταση με το άλμπουμ «Αφιερωμένο» κι ετοιμάζεται για την μουσική συνάντηση της σεζόν!
Ο Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία, με μια σπάνια μουσική διαδρομή, προχωρά εδώ και χρόνια σ’ έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας τραγούδια…» από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας! Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα…νέος, συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.
Εισιτήρια:
25 ευρώ προπώληση για τραπέζι και για το Bar
- Για κρατήσεις σε τραπέζια, θα πρέπει να αγοράζονται 4-6 εισιτήρια/τραπέζι.
- Υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ/άτομο για κρατήσεις σε τραπέζια.
- Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.
Για ερωτήσεις σχετικά με τα εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνήσετε στο support@more.com
-
DownTown Live
01 Μαρτίου - 03 Μαρτίου 2024
Σχετικά
Συναυλία ινδικής κλασικής μουσικής με τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η συναυλία τους, θα αναδείξει το εκφραστικό βάθος της ράγκα (μελωδία) και την περίπλοκη ρυθμική αρχιτεκτονική του τάλα
Ο σπουδαίος Γιώργος Μαργαρίτης, συναντά στην Κύπρο τον γιο του, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη
Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι Μαρία Ανδρέου, Γιώτα Χρίστου και Φοίβος Σταύρου
«Πώς να Σωπάσω»: Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Κουλουμής μαζί στη σκηνή
Μια ιδιαίτερη συνάντηση δύο σημαντικών φωνών της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής
Commandaria Orchestra & Friends στο Κυπριακό Οινομουσείο
Σειρά συναυλιών μουσικής δωματίου, με τη διακεκριμένη Κύπρια πιανίστρια Σταυρούλα Θωμά
Μια ανατρεπτική συναυλία στην Κύπρο, με τον Χρήστο Θηβαίο και 200 κιθάρες!
Με κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Δ. Λάγιου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.
Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν περιοδεία μετά από τρία χρόνια απουσίας
Ο Jon Bon Jovi επιστρέφει στις περιοδείες, έπειτα από τρία χρόνια πολύ περιορισμένων εμφανίσεων λόγω επέμβασης στις φωνητικές του χορδές
Eurovision 2026: Το ΡΙΚ απαντά στις φήμες και ξεκινά τη διαδικασία επιλογής της κυπριακής συμμετοχής
Η Κύπρος μπαίνει δυναμικά στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision — η επίσημη ανακοίνωση έρχεται σύντομα!
Ο καινοτόμος πιανίστας Julian Chan για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα σπάνιο πρόγραμμα έντονης λυρικότητας και τεχνικής δεξιοτεχνίας, με έργα των Σοπέν, Μπάρτοκ, Λιστ, Σούμπερτ και Έρλ Γουάιλντ
«Το Κοντσέρτο»: Μια μαγευτική φθινοπωρινή συναυλίαμε ήχους Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής
Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάββα Χριστοδούλου