Cinema: Τα Καλύτερα

Fast Charlie

Ο Pierce Brosnan πρωταγωνιστεί ως ψυχρός εκτελεστής στην ταινία δράσης του Phillip Noyce

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2024

Ο Charlie Swift έχει δουλέψει ως εκτελεστής της μαφίας 30 ολόκληρα χρόνια. Με τον Stan, τον αρχιμαφιόζο του Ορλάντο, είναι σαν οικογένεια, σαν πατέρας με γιο, ενώ μοιράζονται την αγάπη τους για το ιταλικό φαγητό. Ο Charlie είναι ένας αποτελεσματικός, γρήγορος και μάλλον υπεροπτικός εκτελεστής. Φέρει την κάθε αποστολή εις πέρας πολύ γρήγορα, χωρίς μπελάδες, ίχνη και εκπλήξεις.

Όμως, έφτασε η μέρα που δεν λειτουργούν όλα ρολόι για τον Charlie. Δεν του φτάνει που του έχουν φορτώσει έναν νέο, απρόβλεπτο συνεργάτη, μαθαίνει ότι πρέπει να βασιστεί για βοήθεια στη ζόρικη, πρώην γυναίκα του νεκρού θύματος, τη Marcie. Αποφασίζει να την αφοπλίσει βγάζοντας την ένα ραντεβού, αλλά καταλήγει αφοπλισμένος ο ίδιος. Αργότερα την ίδια νύχτα, ο Charlie ανακαλύπτει ότι ο Stan και όλη η συμμορία του έχουν σφαγιαστεί, μετά την προδοσία ενός δικού τους, που συνωμοτούσε με αντίπαλη συμμορία.

Οργισμένος και επιφυλακτικός απέναντι σε όλους, εκτός ίσως από τη Marcie, ο Charlie ακολουθεί το μονοπάτι της εκδίκησης μέσα από έναν ιστό μαφιόζων και δολοφόνων, ενώ τον καταδιώκει ένας άλλος πανίσχυρος εκτελεστής. Το εξωφρενικό ανθρωποκυνηγητό που θα ακολουθήσει αποδεικνύει ότι υπάρχει λόγος που τον αποκαλούν "Fast Charlie".

Ο Pierce Brosnan πρωταγωνιστεί στην ταινία δράσης του Phillip Noyce, έχοντας στο πλευρό του την Morena Baccarin, αλλά και τον James Caan στον τελευταίο του ρόλο.

Διάρκεια: 90'. Πρεμιέρα: 18 Ιανουαρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close