Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη "προσγειώνεται" στην Κύπρο από το Ντουμπάι

Φέρνοντας μία νέα εμπειρία φαγητού και διασκέδασης

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2024

Η Λάρνακα ήταν ανέκαθεν προορισμός αλέγκρος, που πάντρευε και συνεχίζει να παντρεύει εξίσου καλά διασκέδαση και γαστρονομία. Αυτή είναι η «συνταγή» της και οι άνθρωποί της την τηρούν στον βαθμό που της πρέπει.

Και το νέο μαγαζί που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στην πόλη του Ζήνωνα συνδυάζει αυτό ακριβώς: μια απαράμιλλη εμπειρία φαγητού και διασκέδασης!

Ο λόγος για το Taiga Λάρνακα, ένα νέο, εντυπωσιακό μαγαζί, με ξεχωριστή διακόσμηση, υπέροχο φωτισμό και επιβλητική διακόσμηση που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, το οποίο θα ανοίξει στις αρχές Φεβρουαρίου τις πόρτες του!

taiga-interior-bar-1-1536x1200.jpg

Το Taiga μάς έρχεται από το εξωτερικό... που έχει μάλιστα ταξιδέψει από τους πολυσύχναστους δρόμους της Βηρυτού μέχρι τις αστραφτερές ακτές του GCC και των ΗΠΑ, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στη βιομηχανία της φιλοξενίας, του Food & Beverage και του clubbing. Με ρίζες βαθιά ενσωματωμένες στην κουλτούρα του Λιβάνου, καταφέρνει να συνδυάζει άψογα την παράδοση με την καινοτομία, δημιουργώντας μια απαράμιλλη εμπειρία φαγητού και διασκέδασης.

Εξ ου λοιπόν και η επιτυχία του δεν γνωρίζει σύνορα! Με παρουσία σε Λίβανο, Ντουμπάι, Κατάρ, Αίγυπτο, Μπαχρέιν, Ιράκ και ΗΠΑ και τώρα και στην Κύπρο, η επωνυμία αυτή έχει γίνει συνώνυμη με την πολυπλοκότητα, την ποιότητα και την ποικιλομορφία. Κάθε τοποθεσία μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής τους να προσφέρουν μια εμπειρία παγκόσμιας κλάσης.

taiga-interior-sofas-1-768x600.jpg

Στο loungе bar του brand στη Λάρνακα θα συνεχίσουν αυτή την παράδοση, φιλοξενώντας DJs από το εξωτερικό, προσφέροντας τα πιο δημιουργικά signature κοκτέιλ και σερβίροντας εξαιρετικές γεύσεις από τη Μέση Ανατολή και όλο τον κόσμο! Στα συν βάλε και το sisha.

Πιο συγκεκριμένα το menu του θα είναι international fusion, και της κουζίνας θα ηγείται ο σεφ Ευγένιος Χαραλάμπους.

Αναμονή λοιπόν!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close