Bars & Clubs , News & Events

Ανοίγουν club, μουσικές σκηνές και μπουζούκια

Πώς θα γίνει η επανεκκίνηση των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2021

Ικανοποίηση εξέφρασε ο Νίκος Βασιλείου, Εκπρόσωπος Τύπου Νυκτερινών Κέντρων για το άνοιγμα των νυκτερινών κέντρων στις 10 Ιουνίου, που ανακοινώθηκε κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαΐου.

Σε δηλώσεις του στο Μεσημέρι και Κάτι λίγα λεπτά μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας ο κ. Βασιλείου είπε ότι έγινε το αυτονόητο. «Έγινε το αυτονόητο. Το δικαιούμαστε μετά από 15 μήνες κλειστοί. Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η κατάργηση του safe pass στους εξωτερικούς χώρους. Από χθες διευθετήθηκε ραντεβού με το Υπουργείο Υγείας για συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να καταθέσουμε απόψεις για τον τρόπο επανεκκίνησης», είπε ο κ.Βασιλείου.

Πώς θα λειτουργούν
Σε περίπτωση που οι επιδημιολογικές συνθήκες επιβάλλουν μέτρα σε εσωτερικούς χώρους. Τότε το Liberty pass διασφαλίζει ότι όσοι θα μπουν στον χώρο θα είναι αρνητικοί.

Θα εφαρμοστούν συστήματα αέρα και απολύμανσης στους εσωτερικούς χώρους.

Αν μέχρι τότε δεν θα υπάρχει περιορισμός των θαμώνων, δεν θα εφαρμοστεί το Liberty pass αλλά θα εφαρμοστεί μόνο η μέθοδος της απολύμανσης του αέρα.«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ασφάλεια των επισκεπτών και να είναι βιώσιμοι οι χώροι μας», είπε ο κ. Βασιλείου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close