Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το καινούργιο Skate Park ολυμπιακών προδιαγραφών που ενθουσίασε τη Λεμεσό

Ελεύθερη η είσοδος στο κοινό

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιανουαρίου 2024

Η Λεμεσός υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το νέο της κοινωνικό σημείο συνάντησης και αθλητισμού, το City Skate Park. Το πάρκο βρίσκεται στη Γερμασόγεια, ακριβώς πίσω από το Del Mar, στην οδό Ακταίου, στη συμβολή με την οδό Περβόλας, δίπλα στον Ποταμό Γερμασόγειας.

Η δημιουργία του City Skate Park, είναι μια δωρεά προς την πόλη, και φέρει την υπογραφή του Alexey Gubarev, επιχειρηματία, και της Anna Gubareva, ιδρύτριας και διευθύνουσας σύμβουλου της οργάνωσης City Friends Club.

skatepark.jpg

Ελεύθερη είσοδος στο κοινό
Από τις 23 Δεκεμβρίου του 2023, το City Skate Park άνοιξε τις πύλες του για το κοινό, χωρίς εισιτήριο εισόδου. Το πάρκο, που καλύπτει μια επιφάνεια 5.000 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει μια νέα αθλητική ανάσα για παιδιά και ενήλικες, με περισσότερα από 36 είδη ράμπες, μπολ, και pump tracks για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των skateboarder.

Το City Skate Park δεν είναι μόνο ένα από τα 10 μεγαλύτερα skate parks στην Ευρώπη, αλλά επίσης σχεδιασμένο σύμφωνα με τα ολυμπιακά πρότυπα, αποτελώντας το πρώτο επαγγελματικό επίπεδο skate park στην Κύπρο. Εδώ, η ασφάλεια των παιδιών είναι προτεραιότητα: η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική.

Skate-Park6.jpg

Ο Δήμος Γερμασόγειας είχε πραγματοποιήσει δημόσια διαβούλευση για το έργο και είχε λάβει θετική ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία.

Στους επόμενους μήνες, ο Δήμος Γερμασόγειας σχεδιάζει να προσθέσει και άλλες υποδομές, όπως μια καφετέρια. Η απαραίτητη πολεοδομική άδεια έχει ήδη εκδοθεί και τώρα ο χώρος λειτουργεί προσωρινά σε δοκιμαστικό επίπεδο.

Το πάρκο κατασκευάστηκε με επένδυση ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Η Ανατολική Λεμεσός φτιάχνει υποδομές ουσίας για την νεολαία και τους κατοίκους της.

Πηγή: elemesos.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close