26-28 January 2024
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

The Chocolate Show: Ένα τριήμερο γεμάτο σοκολάτες, γλυκά, workshops κ.ά.

Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε με το "A Chocolate Extravaganza" από την Inspired Family Fun στο Paradox Museum Limassol.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2023

Ξεκινήστε τη χρονιά με τον πιο παράδοξα γλυκό τρόπο! Η Inspired Family Fun και το Paradox Museum Limassol σας προσκαλούν ανακαλύψετε τη μαγεία της σοκολάτας κατά τη διάρκεια του τριημέρου The Chocolate Show.

Διακεκριμένοι σοκολατοποιοί και ζαχαροπλάστες θα δημιουργήσουν εκπληκτικά γλυπτά και πίνακες από σοκολάτα που θα παρουσιαστούν στη έκθεση σοκολάτας. Βραβευμένοι σοκολατοποιοί και γνωστά ζαχαροπλαστεία κατά τη διάρκεια workshops, θα ανακαλύψουν με τον πιο παράδοξο τρόπο τα δικά τους μυστικά και θα δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το The Chocolate Show, με περίπτερα από επιλεγμένα ζαχαροπλαστεία και chocolateries και να πάρουν μαζί τους νόστιμες χειροποίητες σοκολάτες και γλυκά.

Η παράδοξη γλυκιά περιπέτεια δεν σταματά εδώ, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να είναι σοκολατοποιοί για μια ημέρα! Δημιουργήστε τη δική σας σοκολάτα στα εργαστήρια σοκολάτας με τη βοήθεια ειδικών σοκολατοποιών.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης διασκεδαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια, όπως face painting με σοκολάτα, καθώς και ένα Giant Bingo and a Wheel of Fortune, που θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να κερδίσουν γνωστά brand σοκολάτας. Μια μοναδική σοκολατένια παράδοξη περιπέτεια ευχάριστη για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο, από την Inspired Family Fun και το Paradox Museum Limassol.

Ωράρια λειτουργίας:
Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, 16:00 - 20:00
Σάββατο 27 Ιανουαρίου, 10:00 - 20:00
Κυριακή 28 Ιανουαρίου, 10:00 - 20:00

Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν:
Σοκολατένιες λιχουδιές
Εκθεση σοκολατένιων γλυπτών
Επιδείξεις δημιουργίας σοκολάτας

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα τοκενς για την συμμετοχή στα παιχνίδια σοκολάτας, τις δραστηριότητες και τα εργαστήρια με θέμα τη σοκολάτα την ώρα της εκδήλωσης από €3.

*Συνιστάται η εμπειρία του The Chocolate Show να συνδυάζεται με την επίσκεψη στο μουσείο για ένα πλήρως παράδοξο και εμπλουτισμένο ταξίδι.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close