Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτές τις γιορτές ζήσε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στο LPM Restaurant & Bar Limassol

Tα εορταστικά μενού για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2023

Αυτή την εορταστική περίοδο, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa μάς προσκαλεί να μπούμε σε έναν κόσμο Μαγικού Ρεαλισμού, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού θολώνουν και γινόμαστε όλοι ξανά παιδιά, βιώνοντας το δικό μας χριστουγεννιάτικο θαύμα.

Στο επίκεντρο της γιορτής βρίσκεται το «The Parklane Novel», μια εμβληματική εμπειρία εμπνευσμένη από διαχρονικά παραμύθια, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και κάθε επισκέπτης γίνεται ο πρωταγωνιστής της δικής του γοητευτικής ιστορίας, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Τα δε εστιατόρια του ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν με πλούσιες εκπλήξεις τόσο στον γαστρονομικό τομέα όσο και στον τομέα της διασκέδασης.

DSC08569.jpg

Ωστόσο την παράσταση αναμένεται να κλέψει κι αυτές τις γιορτές το εστιατόριο-γαστρονομικό κόσμημα του ξενοδοχείου, το LPM Restaurant & Bar Limassol. Με τη θεαματική θέα στη θάλασσα, το LPM Restaurant & Bar Limassol στον άνετο κήπο του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης για τις γιορτές. Πρόκειται άλλωστε για ένα παγκοσμίως φημισμένο brand name που ξεκίνησε το 2007 και επεκτάθηκε σε πολλές μεγαλουπόλεις, όπως το Λας Βέγκας, το Χονγκ Κογκ κ.ά., δημιουργώντας ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Ο πολυβραβευμένος χώρος, εμπνευσμένος από την εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα της Ριβιέρας, παρουσιάζει ένα λιτό, αλλά εξαιρετικά ευφάνταστο μενού. Ανακαλύψτε την αρμονία γεύσης μέσα από απροσδόκητους συνδυασμούς, δίνοντας έμφαση στη χαρά της ζωής.

DSC00854.jpg

Το LPM Restaurant & Bar σε περιμένει τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τη γνωστή joie de vivre του, τη χαρακτηριστική κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του και γιορτινά μενού που αιχμαλωτίζουν το αυθεντικό πνεύμα της Γαλλικής Ριβιέρας.

Πιο συγκεκριμένα σε καλεί να γιορτάσεις μαζί του τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου και την Πρωτοχρονιά 1η Ιανουαρίου στο LPM με τα εορταστικά του menu για brunch καθώς και τις Παραμονές Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου και Παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου για δείπνο που αντικατοπτρίζουν τη γαστρονομία της Γαλλικής Ριβιέρας.

Black Truffle Rigatoni_1.jpg
Black Truffle Rigatoni

Στις 24 Δεκεμβρίου θα σε καλωσορίσει με κοκτέιλ, και θα σου στρώσει ένα απόλυτα γιορτινό και πλουσιοπάροχο τραπέζι με μερικά από τα πιο εμβληματικά πιάτα του, όπως τα Kαρπάτσιο Τσιπούρας, Καρπάτσιο Βοδινού με Ντρέσινγκ Πίκλας, Σαλάτα Γαλλικών Φασολιών, τα κορυφαία Σαλιγκάρια με Βούτυρο Σκόρδου και Μαϊντανό, Σπιτικά Ριγκατόνι με Μαύρη Τρούφα, Αστακό στη Σχάρα, Μοσχαρίσιο φιλέτο με Σάλτσα Πιπεριού, Πράσινη Σαλάτα και Πατάτες Γκρατέν. Το δείπνο θα κλείσει θεαματικά, με τους πιο γλυκούς πειρασμούς: Κέικ από Κάστανο με μαρμελάδα πορτοκαλιού και σοκολάτα, καθώς επίσης και Τάρτα Μήλου με Παγωτό Βανίλια.
Δες όλο το μενού, ΕΔΩ.

Garçon de Café.jpg
Garçon de Café

Την επόμενη ημέρα, στις 25 Δεκεμβρίου, όπως και την 1η Ιανουαρίου, το LPM αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του brunch για να προσφέρει ένα εντυπωσιακό εορταστικό γεύμα, το οποίο που μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένεια (ακόμη και τα παιδιά) ή τους φίλους σας, αφιερώνοντας χρόνο για να απολαύσετε τα πιάτα του μενού του, που σας δίνουν την επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα σε εκλεπτυσμένα starters όπως καρπάτσιο σολομού, Scramble Eggs, τοστ με burrata και ντομάτα, Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και ντρέσινγκ φουντουκιού κ.ά. Στα κυρίως πιάτα, φιγουράρουν νόστιμα πιάτα όπως Pasta Arrabbiata, grilled Sirloin, ψητό baby κοτόπουλο μαριναρισμένο σε λεμόνι και στα συνοδευτικά επιλογές όπως πατάτες φούρνου, σαλάτα και πράσινα φασόλια. Μικρά πιατάκια και γλυκά συμπληρώνουν το μενού του εορταστικού brunch, το οποίο θα συνοδεύσετε με moktails, cocktails, και κρασί από την πλούσια κάβα του.
Δες όλο το μενού, ΕΔΩ.

Κάβουρας με πράσινο Γκαζπάτσο
Undressed Crab with Cucumber Gazpacho

Αν ψάχνετε ένα εξαιρετικό μέρος για να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τότε το LPM είναι το κατάλληλο μέρος. Οι σεφ του έχουν ετοιμάσει ένα γιορτινό μενού το οποίο αποτελεί συνθέσεις επιλεγμένων πρώτων υλών, σε συνδυασμούς που έχουν το ύφος, την εικόνα και την λάμψη των ημερών. Η αρχή θα γίνει με κοκτέιλ καλωσορίσματος, ενώ η συνέχεια θα δοθεί με Καστανόκρεμα με Φουντούκια. Ακολούθως θα κάνουν την εμφάνισή τους τα ορεκτικά, όπως Φρέσκα Στρείδια, Καπνιστός Σολομός με Κρέμα, Κάβουρας με πράσινο Γκαζπάτσο και τα Σαλιγκάρια με Βούτυρο Σκόρδου και Μαϊντανό. Για κυρίως πιάτα θα φτάσουν κοντά σας Ριζότο με Αστακό, Λαβράκι με Σάλτσα Σαμπάνιας και Χαβιάρι, Μοσχαρίσιο Φιλέτο με Φουά Γκρα, Baby Μπρόκολο και Πατάτες Γκρατέν. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με υπέροχα γλυκά: Προφιτερόλ με Σοκολάτα και Φουντούκια και Τσιζκεΐκ Βανίλιας με Μαρμελάδα Μούρων.
Δες όλο το μενού, ΕΔΩ.

LPM NYE.jpg

To πιο θεαματικό γκαλά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, που θα στηθεί φυσικά στο Diamond Ballroom. Τη συναρπαστική βραδιά στο ballroom του Parklane επιμελείται το Gabriele Rizzi Lab, ενορχηστρώνοντας μία εμπειρία μαγικού ρεαλισμού και ένα διαδραστικό σόου κατά το οποίο χαρισματικοί καλλιτέχνες θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Απολαμβάνοντας μια ξέφρενη γαστρονομική γιορτή, ετοιμαστείτε για μια αντίστροφη μέτρηση που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Κλείστε τώρα για μια αξέχαστη εμπειρία!

Επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις στο +357 25 862222.

Αυτές τις γιορτές, ανακαλύψτε το πνεύμα των εορτών στο Parklane Resort & Spa, όπου η μαγεία των δραστηριοτήτων μας σας περιμένει.

Δείτε το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close