Μουσική , Live Music

10+1 λόγοι για να βγεις το Παρασκευοσάββατο στο "Παλαιά Ελιά Live Stage"

Στo "Παλαιά Ελιά Live Stage" τα live συνεχίζονται με επιτυχία

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2023

Τις Παρασκευές και τα Σάββατα στην Παλαιά Ελιά στον Στρόβολο "παίζει" live μουσική κι εσύ έχεις πολλούς λόγους για να πας.

PHOTO 2.jpg

"Παρασκευή μπορείς;"

  • Πρώτα από όλα γιατί στο "Παλαιά Ελιά Live Stage" ανεβαίνουν ο Κύπριος καλλιτέχνης, ζωγράφος και τραγουδιστής Σώτος Γονιός και η εξαιρετική Φλώρα Κωνσταντίνου, οι οποίοι αφήνουν τα τραγούδια τους να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα χαράς και διασκέδασης. Μαζί τους στη σκηνή και οι Νεόφυτος Νεοφύτου, Αντώνης Πάφιος, Ιάκωβος Κοτσώνιας και ο Πάρης Κακλυδάκης.

DSC_4242.jpg

  • Γιατί το ρεπερτόριό τους καλύπτει όλο το φάσμα, εξ ου και θα ακούσεις τραγούδια “Από τον Άμλετ, στον Τσιτσάνη”.
  • Γιατί οι Παρασκευές στην Παλαιά Ελιά έχουν ροκ διάθεση και ροκ μουσικές, ταξιδεύοντάς σε με τραγούδια αγαπημένα από σπουδαίους ερμηνευτές.  
  • Γιατί κάθε Παρασκευή στην Παλαιά Ελιά στήνεται και μία μικρή συναυλία, με ποιοτικά ακούσματα, στην οποία συμμετέχουν όλοι, χορεύοντας και τραγουδώντας!
PHOTO 4.jpg

Τα Σάββατα θα πας και πάλι στην Παλαιά Ελιά επειδή...

  • Στο ''Παλαιά Ελιά Live Stage'' στήνεται ένα μοναδικό σκηνικό που έχει για soundtrack τη μελωδική και ταξιδιάρικη φωνή του δημοφιλούς Κύπριου τραγουδιστή Γιώργου Σταματάρη. Εξάλλου, μιλάμε αναμφισβήτητα για μια από τις καλύτερες φωνές του νησιού μας!
  • Επειδή παίζει εκτός από ελαφρολαϊκό, ελληνικό ποπ από τις αγαπημένες δεκαετίες των 80s και 90 που θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη. Πάμε λοιπόν να κάνουμε μαζί με τους Νεόφυτο Νεοφύτου, Στέφανο Χ"Γιώρκα, Παναγιώτη Μαυρόσαββα και τον Πάρη Κακλυδάκη, ένα ταξίδι στον χρόνο. Στα decks βρίσκεται και ο DJ Stavros.

PHOTO 5.jpg

  • Η διασκέδαση ξεκινά νωρίς (στις 22:00). Εξάλλου, μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη δουλειά, η ανάγκη για χαλάρωση, επικοινωνία και διασκέδαση είναι μεγάλη, όπως και η ανάγκη για μία κυριακάτικη βόλτα!
  • Γιατί φώτα και μουσική, σου δίνουν την αίσθηση πάρτυ, με όλο τον κόσμο να γίνεται μια παρέα και αυτό είναι το ζητούμενο. Να γίνονται τα βράδια μας μοναδικά και να περνάμε καλά.

PHOTO 6.jpg

Ωστόσο... λόγοι υπάρχουν και πέρα από τη μουσική και την ατμόσφαιρα και είναι ακόμη περισσότεροι και ακόμα πιο νόστιμοι...

  • Γιατί θα δοκιμάσεις ποιοτικό φαγητό, φτιαγμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Πρόκειται άλλωστε για ένα εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα με τουίστ, αλλά με μία ιδιαίτερη προτίμηση στις γεύσεις και επιρροές της Κύπρου και της Ελλάδας.
  • Γιατί το Παλαιά Ελιά Live Stage είναι ένας άνετος, όμορφος, ζεστός χώρος, όπου συνδυάζει το μοντέρνο με το λιτό, το ατμοσφαιρικό με το οικείο, το ευχάριστο με το χαλαρό και αντανακλά το μεράκι τόσο των ιδιοκτητών όσο και όλου του προσωπικού.
  • Γιατί όλοι εκεί θα σε υποδεχθούν θερμά και θα φροντίσουν να μη σου λείψει τίποτα!

PHOTO 7.jpg

Έτσι λοιπόν μουσική και γεύσεις συνεργάζονται για να γίνει η έξοδός σου μια μοναδική εμπειρία.

(22 252600) Σταδίου 44, Στρόβολος, Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 18.30-23.00 (κουζίνα).
Facebook: Palaia Elia
Instagram: Palaia Elia / Παλαιά Ελιά
Email: palaiaeliavenue@gmail.com
Online Reservation: https://eatapp.co/reserve/palaia-elia
Delivery: Wolt & Foody

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close