Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα -ίσως- πιο νόστιμα sushi της Λευκωσίας, ανοίγουν εστιατόριο στη Λεμεσό

Τα πιο νόστιμα νέα!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2023

Ειδικά όσοι έχουν αδυναμία στα sushi, όπως κι εμείς, θα ενθουσιαστούν με αυτά τα νέα!

Το μαγαζί που αποτελεί εδώ και χρόνια κορυφαία επιλογή για ιαπωνικό delivery, ετοιμάζει την κάθοδό του στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο εστιατόριο θα ανοίξει στην οδό Γλάδστωνος 30B (δίπλα στα σουβλάκια Τζιαμούδα), θα έχει το concept και μενού με αυτό της Λευκωσίας, αφού πίσω και από το νέο εγχείρημα κρύβεται η ίδια πετυχημένη ομάδα και συνταγή.

Ωστόσο το μαγαζί της Λεμεσού, θα έχει περισσότερα τραπέζια στο εσωτερικό και λιγότερα στο εξωτερικό (σε αντίθεση με το πρωτευουσιάνικο).

Η άφιξη του αναμένεται στο προσεχές διάστημα.

Το Bao Pau είναι ένα αυτοσχέδιο γλωσσικό ιδίωμα ασιατικής έμπνευσης που εκφράζει την αγάπη για τα πια γνωστά κινέζικα αφράτα ψωμάκια (τα bao) που είναι ψημένα στον ατμό, γεμιστά με διάφορα υλικά. Tο pau είναι το εξειδικευμένο αλεύρι που χρησιμοποιείται. Αυτή η αγάπη, λοιπόν, ήταν η κινητήριος δύναμη, που ώθησε τον σεφ Μάριο Μαλέκκο και την παρέα του να δημιουργήσουν τη δική τους νόστιμη γωνιά στη Λευκωσία, επί της οδού Αγαπήνωρος. Kαι η ίδια αγάπη, είναι που τους ωθεί να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Λεμεσό.

Όσο για την κουζίνα του, έχοντας ως βάση τη Nikkei κουζίνα, σερβίρει γεύσεις από την Ιαπωνία και το Περού, με επιρροές από την Κίνα, και πιάτα αποτέλεσμα πολλών πειραματισμών, αφού ο ιδιοκτήτης-σεφ του Bao Pau, Μάριος Μαλέκκος, έχει ως κύριο μέλημά του την ποιότητα. Γι’ αυτό άλλωστε δεν θα μπορούσε να μην έχει σαν βάση τις καλύτερες πρώτες ύλες και όλοι ξέρουν πως η πρώτη ύλη είναι το Α και το Ω για το καλό και ποιοτικό sushi.

Εξ ου και προσφέρει μεγάλη ποικιλία τόσο σε sushi, sashimi, poke bowls, ταρτάρ (σολομού ή τόνου), ceviche (με τόνο, λαβράκι ή γαρίδες) και ασιατικές σαλάτες.

Το μόνο λοιπόν βέβαιο είναι ότι η Λεμεσός ανυπομονεί!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close