Eating News , Εστιατόρια

To Oniro by the sea θα αποκτήσει αδερφάκι

Έρχεται ένα νέο, ξεχωριστό project από την ομάδα του πετυχημένου Oniro by the sea

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2023

Μπορεί το Oniro by the sea, να αποχαιρέτησε τη σεζόν μόλις στο τέλος Οκτωβρίου, αλλά ήδη από το περασμένο διάστημα, η ομάδα του, η οποία αποτελείται από τους Αντρέα Δαμιανόζογλου και Νίκη Μιλτιάδους, είχε έτοιμο το επόμενο βήμα της: το Onar.

Ένα εστιατόριο που θα συνδυάζει τη σύγχρονη κυπριακή με την ελληνική κουζίνα και το wine bar, με ωραία κρασιά από γηγενείς ποικιλίες και ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά τοπικά και ελληνικά οινοποιεία.

Το Onar, που σημαίνει όνειρο, παραπέμποντας με κάποιον τρόπο στο αδερφάκι του Oniro by the Sea, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το αμέσως επόμενο διάστημα (τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου), και θα στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο στην Πάφο.

Όσον αφορά στο μενού του, αυτό θα αποτελείται από 25 περίπου πιάτα, θα έχει to-share φιλοσοφία και θα στηρίζεται τόσο στις παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες θα παρουσιάζονται σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, όσο και στην εποχικότητα των υλικών, εξ ου και θα αλλάζει συχνά. Της κουζίνας θα ηγείται ο σεφ Στέφανος Νικολάου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπογράφει το μενού στο πετυχημένο Oniro by the Sea.

Η Πάφος λοιπόν αναμένει το Όναρ...

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close