Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Overoll: Τα top croissants της Αθήνας έρχονται Κύπρο

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2023

Μια βόλτα από το Overoll, που πριν τρία χρόνια άλλαξε την καθημερινότητα στην Αθήνα και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει (μεταξύ άλλων) και τη Λευκωσία, θα σε εντυπωσιάσει! Ετοιμάσου λοιπόν, να απολαύσεις και στην πρωτεύουσα τον μυρωδάτο καφέ και ένα από τα πιο γευστικά κρουασάν της Αθήνας.

Η ιδέα προήλθε από τρεις νέους και πολλά υποσχόμενους ζαχαροπλάστες, τον 'Αλκη Ζέρβα, τον Ιωάννη Κικίρα αλλά και τον Σπύρο Παππά, οι οποίοι είχαν την επιθυμία να φέρουν και στην Αθήνα, τη νοστιμιά του γαλλικού κρουασάν. Όταν το Overoll άνοιξε το πρώτο μαγαζί του, οι τρεις pâtissiers του ήταν απλά τρία παιδιά που επιθυμούσαν να μεταφέρουν την αγάπη τους για το γνήσιο κρουασάν στην ελληνική αγορά. Πλέον, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να λειτουργούν δύο και να ανακοινώνουν τέσσερα επερχόμενα καταστήματα εντός του 2023 (εκ των οποίων το ένα στην Κύπρο), για τα οποία είναι τόσο υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι, σαν να είναι το πρώτο. Στόχος τους είναι άλλωστε να βρίσκονται πάντα όπου υπάρχουν λάτρεις του Overoll – εξού και το μότο τους, «wherever you go, we roll», οπότε stay tuned γιατί τα καλύτερα έρχονται!

overall2.jpeg

Στο Overoll λοιπόν θα απολαύσεις το roasting ενός μοναδικού blend σε συνεργασία με την taf το οποίο θα συνοδεύσεις με κρουασάν με τέλεια, αφράτη, βελούδινη υφή.

Εξάλλου, εδώ τον καφέ τον διαλέγουν με υψηλά κριτήρια ποιότητας, από ξεχωριστά microlots και διακεκριμένες φάρμες σε όλο τον κόσμο, με σκοπό ακριβώς να δημιουργήσουν ένα premium χαρμάνι. Βέβαια, οι επιλογές περιλαμβάνουν επίσης καφέ decaf, cold brew και άλλα είδη ροφημάτων, όπως σοκολάτες και ροφήματα γάλακτος, ανάλογης αρωματικής και γευστικής υπεροχής.

IMG_9363.webp

Επιπλέον, πέρα από τα λαχταριστά κρουασάν, πλέον, στον κατάλογο του Overoll έχουν προστεθεί και νέα προϊόντα, όπως spread σοκολάτας, αμυγδάλου, φιστικιού και κάστανου, αλλά και ροφήματα με λευκή, μαύρη και σοκολάτα γάλακτος. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο Overoll, φτιάχνονται με πολλή όρεξη και μεράκι στο εργαστήριο του μαγαζιού.

Το κατάστημα της Λευκωσίας θα ανοίξει κοντά στη Λεωφόρου Μακαρίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Στασάνδρου 1 και φυσικά το αναμένουμε με πολλή ανυπομονησία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close