Eating News , Εστιατόρια

«Το Eλληνικό»… Παράδοση φιλοξενίας και γεύσης για κάθε περίσταση και περίοδο!

Το ιδανικό σημείο γευστικής συνάντησης για κάθε περίσταση.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2023

Το εστιατόριο «Το Eλληνικό» στην Έγκωμη της Λευκωσίας εξελίσσεται δυναμικά στον πιο δημοφιλή προορισμό για μια αυθεντική απόλαυση ελληνικών παραδοσιακών συνταγών, προσαρμοσμένων στις σύγχρονες τεχνικές της γαστρονομίας με έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των τοπικών προϊόντων.

Με τη μοναδική γεύση και τη λεπτή αισθητική να λαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο μενού, όσο και στο περιβάλλον του, το εστιατόριο «Το Eλληνικό» με διάκοσμο, που παραπέμπει σε ένα αυθεντικό ελληνικό παντοπωλείο, είναι το ιδανικό σημείο γευστικής συνάντησης για κάθε περίσταση.

taco_900x450.jpg

Τόσο οι λάτρεις των θαλασσινών γεύσεων όσο και οι φανατικοί ακόλουθοι του κρέατος μπορούν να ανακαλύψουν στο εστιατόριο το προσωπικό τους γευστικό καταφύγιο. Για μεσημεριανά γεύματα εργασίας, είτε για παρεΐστικες εξορμήσεις βράδυ Σαββάτου, οικογενειακές συναντήσεις, το πλούσιο μενού του εστιατορίου «Το Eλληνικό», που τιμά την ιδανικότερη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, γεμίζει κάθε περίσταση με απόλαυση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και για την περίοδο των νηστειών οι νηστίσιμες επιλογές στο εστιατόριο «Το Eλληνικό» μπορούν να συντροφεύσουν κάθε εξόρμηση σας με τη νοστιμιά των πιάτων να τιμά το ελληνικό ταπεραμέντο και τα αγνά υλικά των συνταγών.

Πιάτα όπως το κοτόπουλο σουβλάκι, οι τυρολουκουμάδες, οι κολοκυθοκεφτέδες, η Αγιωργίτικη τηγανιά, το αχνιστό κριθαρότο θαλασσινών, το χοιρινό κότσι, το χταποδάκι σχάρας συνοδευόμενο από φάβα Σαντορίνης μπορούν να γίνουν στην επόμενη έξοδο στο εστιατόριο «Το Eλληνικό» το στοιχείο που θα δώσει στην περίσταση γεύση και στην περίοδο αξία και άρωμα.

Σημειώνεται ότι κάθε επισκέπτης του εστιατορίου «Το Eλληνικό» έχει την ευκαιρία να συγκεντρώσει πόντους και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο προνομίων, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης καρτών Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 77778300 - Για online παραγγελίες στο toellinikocy.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close