Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Όλη η Λευκωσία απολαμβάνει αυθεντική ναπαλιτάνικη πίτσα Quattrino

Τα τρία συνολικά μαγαζιά της γνωστής πιτσαρίας, εξυπηρετούν πλέον σχεδόν όλη την πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023

To Quattrino μάς πρωτοσυστήθηκε στη λεωφ. Αθαλάσσας, σε ένα μικρό μαγαζί που εξυπηρετεί μόνο take away και delivery παραγγελίες, φτιάχνει πεντανόστιμη πίτσα και φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά της αγοράς.

Τα καλά νέα ωστόσο είναι ότι πλέον τη λαχταριστή πίτσα του Quattrino θα έχουν την τύχη να απολαμβάνουν οι κάτοικοι τόσο στα Λατσιά όσο και στη Λακατάμια, μέσω των δύο νέων καταστημάτων που μόλις άνοιξαν! Τα δύο αυτά μαγαζιά εξυπηρετούν μόνο online παραγγελίες μέσω Foody και Wolt (μιας και δουλεύουν ως ghost kitchens).

Όσον αφορά λοιπόν στο Quattrino Λατσιών, αυτό καλύπτει περιοχές από το Δάλι έως το Γέρι και τη Νήσου, και από τα Λατσιά μέχρι τον Στρόβολο, ενώ από την άλλη το νέο κατάστημα της Λακατάμιας καλύπτει Λακατάμια, Ανθούπολη, Δευτερά, Τσέρι, Αρχάγγελο και Έγκωμη.

Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πραγματικά εξαιρετικό -μία από τις νοστιμότερες πίτσες της πρωτεύουσας, όπως υποστηρίζουν όσοι την έχουν δοκιμάσει- τότε πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις μία από τις πίτσες που θα βρεις στο μενού του.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close