Eating News , Εστιατόρια

Οι δύο νέες αλυσίδες που περιμένει η Λεμεσός

Δύο νόστιμες αφίξεις, που αναμένουμε με ανυπομονησία

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2023

Στη Λεμεσό ανοίγει πάντα κάτι νέο, όμως όταν αυτό συμβαίνει όταν ο καιρός φθινοπωριάζει και θέλεις κάτι ζεστό και λαχταριστό, είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, γιατί φτιάχνει τη διάθεσή σου διπλά.

Ο καιρός γλυκαίνει, η θερμοκρασία πέφτει και κάθε ευκαιρία για να βγεις από το σπίτι πρέπει να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.

Εξ ου λοιπόν κι εμείς περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την άφιξη της περίφημης γαλλικής αλυσίδας αρτοζαχαροπλαστείων Paul στη Λεμεσό, σε τοποθεσία μάλιστα που θα ενθουσιάσει. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μας, η γαλλική αλυσίδα θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει το τέταρτό της κατάστημα, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα!
Μάθε περισσότερα εδώ.

Την επέκτασή του στην κυπριακή αγορά με το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματος στη Λεμεσό κοινοποίησε και το Mailo’s Τhe Pasta Project. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κύπρο, λειτουργούν Mailo's ήδη σε Mall of Engomi και Mall of Cyprus και σύντομα αναμένουμε το τρίτο το οποίο θα ανοίξει στο My Mall στη Λεμεσό. Το Mailo’s Τhe Pasta Project, όπως λέει και το όνομά του, είναι ένα εξειδικευμένο concept που δημιούργησε μια νέα κατηγορία στην street food αγορά. Συγκεκριμένα, είναι το μοναδικό κατάστημα σε όλη την Ελλάδα που εισήγαγε το κοινό στο street pasta, την ολόφρεσκια και φρεσκοκομμένια pasta στο χέρι.
Mάθε περισσότερα, εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close