Eating News , Εστιατόρια

Μία limited edition signature Pavlova και δωρεάν καφές, για καλό σκοπό

Tα PAUL στηρίζουν το έργο της Europa Donna Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2023

Η αλυσίδα PAUL Boulangerie-Patisserie-Restaurants-Café ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με την Europa Donna Κύπρου, μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για τον Καρκίνο του Μαστού Europa Donna.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τα εστιατόρια PAUL υποστηρίζουν το έργο της Europa Donna Κύπρου, προσφέροντας  €1 με κάθε αγορά Limited Edition Signature Pavlova. Επιπλέον, οι πελάτες που θα συμμετάσχουν στην ενέργεια, αγοράζοντας μία Pavlova, θα επιβραβεύονται με έναν δωρεάν καφέ της επιλογής τους.

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, σε όλα τα εστιατόρια PAUL: στη Λευκωσία, στο Mall of Cyprus και Ζήνας Κάνθερ, και στη Λάρνακα στο Metropolis Mall. Θα ισχύει τόσο για dine-in όσο και για take away, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Post-01.jpg

Σχετικά με την Europa Donna Κύπρου
Η Europa Donna Κύπρου είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Europa Donna, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, η οποία αποτελείται από 47 κράτη-μέλη. Ο Οργανισμός στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών στήριξης στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, συμβάλλοντας στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close