Eating News , Εστιατόρια

Η συτζιά του Μαύρου στις Πλάτρες, αποκτά αδερφάκι στην πόλη

Ετοιμάσου να απολαύσεις τις λιχουδιές του

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2023

"Η συτζιά του Μαύρου'' μάς πρωτοσυστήθηκε στις ωραίες Πλάτρες. Ένα σουβλατζίδικο, φτιαγμένο από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι, ωραία διάθεση και μπόλικη φαντασία.

''Στο σουβλατζίδικο μας ο πελάτης θα βρει ποικιλία από γύρο, σκεπαστές, σουβλάκι, καλαμάκια, φαλάφελ, μπιφτέκια, χειροποίητα και όλα φρέσκα της ημέρας. Επίσης οι σάλτσες μας είναι χειροποίητες και οι πατάτες που χρησιμοποιούμε ειναι 100% φρέσκιες κυπριακές'', μας ανέφερε τότε ο κ. Παναγιώτης, ο ιδιοκτήτης, ο οποίος με καταγωγή από τη Ρόδο και την Ερυθρέα Αφρικής, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει ντόπιους και ξένους με το χιούμορ αλλά και με ταλέντο του.

Best Seller του μαγαζιού το μπιφτέκι κοτόπουλο στην ελληνική πίτα, με φρέσκο τραγανό μαρούλι, ντομάτα και μαγιονέζα, καθώς και η veggie επιλογή με χαλλούμι στη ελληνική πίτα, χειροποίητο τζατζίκι, τραγανό μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.

Με το ίδιο χιούμορ λοιπόν, αλλά και την ποιότητα του, ετοιμάζεται να κερδίσει και το κοινό της Λεμεσού, όπου ετοιμάζεται να ανοίξει το δεύτερο κατάστημα του.

Συγκεκριμένα το μαγαζί θα ανοίξει απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Νάπας, στη γωνία της οδού Γενεθλίου Μιτέλλα, σε χώρο όπου προηγουμένως στεγαζόταν ένα επίσης σουβλακοπωλείο, "Το Προεδρικόν".

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close