Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2023
Πριν από 50 χρόνια, ο "Εξορκιστής" του William Friedkin, η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη και στοίχειωσε τις σκέψεις των θεατών σε όλο τον κόσμο. Τώρα, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Από την Blumhouse και τον σκηνοθέτη David Gordon Green, που επανέφερε στη μεγάλη οθόνη την τριλογία τρόμου "Halloween", έρχεται το "The Exorcist: Believer".
Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Victor Fielding έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Angela. Αλλά όταν η Angela και η φίλη της Katherine εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Victor να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Chris MacNeil.
Για πρώτη φορά μετά την ταινία του 1973, η βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn επιστρέφει στον θρυλικό ρόλο της Chris MacNeil, μιας ηθοποιού που η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά από αυτό που συνέβη στην κόρη της Regan πριν από πέντε δεκαετίες.
Πρωταγωνιστούν: Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Olivia Marcum, Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Antoni Corone, Linda Boston. Διάρκεια: 135'. Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου.
Σχετικά
The Get Out
Ο Russell Crowe πρωταγωνιστεί σε ένα action thriller γεμάτο ένταση, ανατροπές και επικίνδυνες συμμαχίες
The Invite: Η ταινία της Olivia Wilde στον κινηματογράφο Πάνθεον
Μια ξεκαρδιστικά απρόβλεπτη κωμωδία με ένα λαμπερό cast
Evil Dead Burn
Το νέο κεφάλαιο της εμβληματικής σειράς τρόμου έρχεται πιο αιματηρό από ποτέ
The Death of Robin Hood
Με τον Hugh Jackman στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο θρύλος επιστρέφει σε μια σκοτεινή εκδοχή
Leviticus
Μια ιστορία αγάπης μετατρέπεται σε έναν ανατριχιαστικό εφιάλτη στο πολυσυζητημένο queer horror της χρονιάς
The Invite
Μια ξεκαρδιστικά απρόβλεπτη κωμωδία της Olivia Wilde, με ένα all-star cast
L’Étranger
Το κλασικό αριστούργημα «Ο Ξένος» του Αλμπέρ Καμύ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον François Ozon
Ο Έρωτας Γράφεται…
Ρομαντική ελληνική κομεντί με τους Έλλη Τρίγγου και Γιάννη Ποιμενίδη