Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στη Στέρνα το παραδοσιακό σουβλάκι φτιάχνεται με τον σωστό τρόπο και είναι νόστιμο

Γι' αυτό και αξίζει να το δοκιμάσεις ξανά και ξανά.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2023

Σουβλατζίδικα υπάρχουν πολλά. Κυριολεκτικά πολλά. Σε κάθε γειτονιά της Κύπρου.

Όμως, δεν φτιάχνουν όλα το σουβλάκι τους με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι. Το ψήσιμο, το κρέας, η ποσότητα και η ποιότητα πολλές φορές διαφέρουν κι αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Μπορεί ο συνδυασμός πίτας, κρέατος, λαχανικών να είναι απλός, πλην όμως κρύβει μια τέχνη από πίσω του. Τόσο στην επιλογή της πρώτης ύλης όσο και στο ψήσιμο.

Εξ ου και αν ρωτήσεις τους ανθρώπους στη Στέρνα, τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση της οδού Μάρκου Δράκου 31Α στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό, θα σου πουν πως για το καλό σουβλάκι χρειάζεται καλό ποιοτικό κρέας και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις.

image0 (1).jpeg

Κλασικό, αγαπημένο και κυρίως εγγυημένο, λοιπόν, το σουβλάκι της Στέρνας είναι από τα καλύτερα που μπορείς να δοκιμάσεις στη συμπρωτεύουσα.

Διατηρώντας την ποιότητά του αναλλοίωτη εδώ και 9 χρόνια -λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2014 στο ίδιο λιλειπούτειο μαγαζί-, τους πελάτες του σταθερούς και πιστούς και τη γεύση του άψογη, σερβίρει λίγα και καλά.

image3.jpeg

Με άλλα λόγια, εκεί βρίσκεις καλοψημένο και πολύ γευστικό χοιρινό και κοτόπουλο σούβλακι, μιξ, σεφταλιές, χαλούμι, λουκάνικο, μανιτάρι και πατάτες, όλα σε κυπριακή πίτα, καθώς επίσης και νόστιμο γύρο (βοδινό, κοτόπουλο και μιξ). Όλα αυτά, σερβίρονται και σε μερίδα, όπως και η μπριζόλα, το κοτόπουλο σχάρας και τα χοιρινά παϊδάκια. Τέλος, έχεις να διαλέξεις και την ποικιλία, η οποία περιλαμβάνει από όλα.

image2.jpeg

Ωστόσο, η Στέρνα έχει και τις σπεσιαλιτέ της, όπως είναι το μαριναρισμένο σουβλάκι που επίσης μπαίνει στην πίτα και σου προσφέρει στιγμές απίστευτης νοστιμιάς!

Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς.

image4.jpeg

Άλλωστε, η Στέρνα από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας της, έχει ως μοναδικό σκοπό να προσφέρει πάνω από όλα ποιότητα στους πελάτες της. Εξ ου και οι άνθρωποί της καθημερινά έχουν ως κύριο μέλημά τους την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων όσοι τους στηρίζουν κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

Παράγγειλε για take away ή delivery μέσω του 25103100 ή βρες την στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες κατ’ οίκον διανομής φαγητού, όπως Wolt και Bolt.

(25103100) Μάρκου Δράκου 31Α.
Ωράριο λειτουργίας: Δ- Σ 12:00-15:00 - 17:30-22:00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close