23 September 2023
Τα καλύτερα της Κύπρου , Εκδηλώσεις

Ένα φεστιβάλ χαράς για όλη την οικογένεια, στο χωριό

Με γιόγκα, αιθέρια έλαια και παιδική γωνιά!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη ενθουσιασμό και εξερεύνηση…ακόμα και λίγη χαλάρωση! Ανακαλύψτε τον απίστευτο κόσμο των αιθέριων ελαίων, της γιόγκα, της υγείας και της διασκέδασης ενώ περνάτε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ελάτε μόνοι σας και γνωρίστε μερικά υπέροχα, φιλικά νέα πρόσωπα. Αυτή η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες με υπέροχες εμπειρίες για όλους

Ημερομηνία: 23 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα: 10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ
Τοποθεσία: Intronos Innovation Hub (μπορείτε να το βρείτε στους Χάρτες Google), Λεωφόρος Ελλάδος 500, Άγιος Θεόδωρος
Είσοδος ελεύθερη!

  • Εξερευνήστε τα αιθέρια έλαια, χειροποίητους θησαυρούς και άλλα
    Εξερευνήστε τον συναρπαστικό κόσμο των αιθέριων ελαίων και μια σειρά άλλων προϊόντων στους πάγκους μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα αιθέρια έλαια και λιχουδιές με έγχυση αιθέριων ελαίων, να μάθετε για τα απίστευτα οφέλη τους, και να εφοδιαστείτε με έλαια για υποστήριξη του ανοσοποιητικού, ορμονική ισορροπία, χαμηλή τοξικότητα και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ανακαλύψτε συμπληρώματα κολλαγόνου, κρέμες προσώπου, σταντ για μπουκαλάκια των αιθέριων ελαίων, μαξιλάρια λεβάντας, κοσμήματα και άλλους χειροποίητους θησαυρούς.
Έχετε ακόμη και την ευκαιρία να κερδίσετε μερικά συναρπαστικά δώρα!

  • Απολαύστε διασκεδαστικές συνεδρίες ευεξίας 15 λεπτών
    Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και να λάβετε μέρος σε μια ποικιλία συνεδριών διάρκειας 15 λεπτών με καθοδήγηση ειδικών. Αυτές οι συνεδρίες έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια γεύση της μεταμορφωτικής δύναμης των αιθέριων ελαίων όταν συνδυάζονται με άλλες μαγικές πρακτικές.

10:30 - Γιόγκα γέλιου
11:00 π.μ. - Γιν Γιόγκα
11:30 - Παιδική Γιόγκα
12:00 μ.μ. - Hand AromaTouch
12:30 - Mini Masterclass αιθέριων ελαίων
13:00 - Qigong Self-Massage με αιθέρια έλαια
13:30 - Διαλογισμός Χειμερινής Ισημερίας

Δημιουργική Παιδική Γωνιά! Όλη μέρα
Μην ανησυχείτε - δεν έχουμε ξεχάσει τα μικρά! Φέρτε τα παιδιά σας στη «Δημιουργική Παιδική Γωνιά» μας, όπου μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες εμπνευσμένες από την τέχνη.

  • Απολαύστε ενεργό vegan φαγητό φρεσκομαγειρεμένο στην εκδήλωση, υγιεινά σνακ, καφέ και δροσιστικά ποτά καθώς συναναστρέφεστε με όλους τους άλλους.

Η τοποθεσία μας βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε εστιατόρια, παραλίες, το πάρκο Camel και τη μαρίνα Ζύγι σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, καθιστώντας την ιδανική οικογενειακή μέρα.


Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δεθείτε με την οικογένειά σας, να μάθετε για τα αιθέρια έλαια και να εξερευνήσετε έναν κόσμο ευεξίας ΔΩΡΕΑΝ!

Σημειώστε το στο ημερολόγιο σας για τις 23 Σεπτεμβρίου - ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

*Η είσοδος και όλες οι δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής μας είναι εντελώς δωρεάν, διαδώστε το και προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να απολαύσετε όλοι μαζί μια μέρα διασκέδασης και περιπέτειας! Και θα γίνονται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά!

fun day.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close