8-22 October 2023
Things to do με το παιδί , Παιδί

Γουρουνιάσματα: Το πρωτότυπο μιούζικαλ που άφησε εποχή, επιστρέφει!

Η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει

Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2023

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά τις καρδιές των μικρών… και όχι μόνο θαυμαστών του.

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Στόχος των συντελεστών είναι η επαναφορά της παράστασης η οποία έσπασε κάθε αναμενόμενο ρεκόρ σε προσέλευση και πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά ποιότητας και επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού της, διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν πρόκληση και διεγείρουν το μυαλό και τις αισθήσεις τους.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα, τα κουστούμια είναι της Ταμάρας Τανακίδου, η σκηνογραφία της Σόσε Εσκιτζιάν, ενώ την Τεχνική επιμέλεια αναλαμβάνει η εταιρεία Nicolas Ntimas Music Productions.  Μια παραγωγή της SILVER SPOTLIGHT PRODUCTIONS LTD με την στρατηγική συνεργασία της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Με ζωντανή ορχήστρα (Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσινος, Άγγελος Μιχαηλούδης,    Άγγελος Χεϊπέλογλου) καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, με υπέροχα σκηνικά, κουστούμια, με εντυπωσιακούς φωτισμούς αλλά και με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών (Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Άντρη Αγγελίδου, Μυρτώ Μελετίου, Ριάνα Αθανασίου) τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στις 7 Οκτωβρίου 2023 και θα συνεχίσει με περιορισμένες παραστάσεις μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2023 (επιλεγμένα Σαββατοκύριακα).

Εισιτήρια από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy , από όλα τα καταστήματα ASC, και από την σχολή POTENZIA DEL’ ARTE. Πληροφορίες στο 7777  7040.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close