Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το "The Shopkeeper & Co" μόλις άνοιξε στη Λευκωσία

Το αδερφάκι του Λεμεσιανού μαγαζιού, σε περιμένει στον νέο του χώρο στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2023

Το αγαπημένο concept store της Λεμεσού, άνοιξε τις πόρτες του στην πολυσύχναστη οδό Πινδάρου στη Λευκωσία και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το νέο μας κατάστημα στη Λευκωσία. Βρίσκεται σε μια από τις αγαπημένες μας γειτονιές της πόλης και διαθέτει όλες τις συλλογές μας από τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας μέχρι τα αρώματα και τα βιβλία και από τα ντιζάιν αντικείμενα μέχρι τα προϊόντα διατροφής! Βρείτε μας στην οδό Δ-Ε Πινδάρου 5, 1060 στη Λευκωσία"!

Καλό θα ήταν μάλιστα να γνωρίζεις ότι το δεύτερο «The Shopkeeper & Co» διαφέρει από το πρωτότοκο αδερφάκι του στη Λεμεσό, ως προς το "περιεχόμενο", μιας και στη Λευκωσία θα λειτουργεί ως κατάστημα. Ως εκ τούτου δεν θα προσφέρεται φαγητό, ποτό ή καφές.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι και το λεμεσιανό Shopkeeper, κάπως έτσι ξεκίνησε, φιλοξενώντας αρχικά εκδόσεις τέχνης και διακόσμησης, συλλεκτικές εκδόσεις, περιοδικά και κάποια design αντικείμενα, ενώ στην πορεία εξελίχθηκε σε ένα concept store, με προϊόντα ιδιαίτερης αισθητικής και ποιότητας, το οποίο σερβίρει επίσης καλοφτιαγμένο καφέ και brunch.

SHOPKEEPER.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close