Style Stories , Shopping

Beauty Mansion By Andrea Neophytou

Γιατί κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο…

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2014

To Beauty Mansion By Andrea Neophytou είναι ένας χώρος γεμάτος επιρροές από Hollywood, το μέρος όπου σπούδασε και έζησε για αρκετά χρόνια η ιδιοκτήτριά του! Από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου στο ινστιτούτο αισθητικής νιώθεις σαν να είσαι star… τρελαίνεσαι με τη διακόσμηση και τον τρόπο που όλα είναι ρυθμισμένα! Και το καλύτερο; Νιώθεις σας star αλλά πληρώνεις οικονομικά… μια και τα νέα πακέτα και οι υπηρεσίες έχουν κόστος που τολμάς να πεις "Wowww"! Στο χώρο παρέχονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

Θεραπεία ματιών: Στα μάτια μας αποτυπώνονται το άγχος, η κούραση, η ένταση της καθημερινότητας. Η θεραπεία ματιών έχει σαν στόχο τη μείωση μαύρων κύκλων και φουσκώματος καθώς επίσης και την πρόληψη και λείανση των ρυτίδων έκφρασης. Δυναμώνει την ελαστικότητα της περιοχής και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων. Προλαμβάνει την χαλάρωση.

Θεραπεία σύσφιγξης προσώπου: Μια αντιρυτιδική συσφικτική θεραπεία προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος. Αναζωογονεί, δίνει λάμψη και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα! Μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου με ενεργά συστατικά όπως υαλουρονικό ορό, αλόη βέρα, αιθέρια έλαια και χαβιάρι! Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη σας εφαρμογή!

Υδροθεραπεία προσώπου: Πρόκειται για μια θεραπεία προσώπου πολύ βαθιάς ενυδάτωσης η οποία μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλο το πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και γύρο από το μάτι. Αφορά κάθε τύπο δέρματος και ηλικία. Προσφέρει λάμψη ενυδάτωση που διαρκεί στο χρόνο. Λειτουργεί προληπτικά αποτρέποντας τη δημιουργία ρυτίδων. Είναι μια μοναδική Spa Face Treatment!

Θες κι άλλα; Εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, τεχνητά νύχια, manicure-pedicure, makeup και αποτρίχωση. Γιατί κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο.

Επισκεφθείτε το Beauty Mansion και τέρμα στα στερεότυπα. Ζήνωνος Κιτιέως 9Β Στρόβολος 2064, Λευκωσία. Τηλ.: 22665111/ e-mail: andrea.neophytou@hotmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close