Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Matt Turner είναι ένας επιτυχημένος Αμερικανός επιχειρηματίας με έδρα το Βερολίνο, που ισορροπεί ανάμεσα σε μια ακμάζουσα καριέρα στα οικονομικά, και την οικογένειά του.
Οδηγώντας τα παιδιά του στο σχολείο ένα πρωί, ο Matt λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από μια μυστηριώδη φωνή: υπάρχει μια βόμβα κάτω από το κάθισμά του, που θα εκραγεί αν δεν ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη σειρά πραγμάτων, και αν δεν το κάνει γρήγορα.
Παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του σε μια καταδίωξη με μεγάλη ταχύτητα στην πόλη, πρέπει να ακολουθήσει τις ολοένα και πιο επικίνδυνες οδηγίες του ξένου σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να προστατεύσει την οικογένειά του και να λύσει το μυστήριο, που διαδραματίζεται στη διάρκεια μιας μέρας.
Remake της ισπανικής ταινίας "El Desconocido" του Dani de la Torre από τον Ουγγρο-αμερικανό σκηνοθέτη Nimrod Antal , το τρίτο, μετά το γερμανικό "Steig. Nicht. Aus!" (2018) και το κορεατικό "Balsinjehan" (2021), με τον Liam Neeson σε ακόμα μια ταινία δράσης, να ενσαρκώνει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
14 Σεπτεμβρίου - 20 Σεπτεμβρίου 2023
Σχετικά
Mother Mary
Η Anne Hathaway πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή εξερεύνηση της δόξας και της ταυτότητας
A Magnificent Life
Ο Sylvain Chomet ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του θρυλικού συγγραφέα και σκηνοθέτη Marcel Pagnol
Το Μυστικό του Δάσους
Ένα ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ των Μάκη Τσούφη και Στέλιου Ορφανίδη
Primavera
Η ιστορία του Vivaldi και των μαθητριών του στο ορφανοτροφείο που ανέδειξε τις κορυφαίες μουσικούς της εποχής
Σμαράγδα – I Got Thick Skin and I Can’t Jump
Μια συγκινητική ιστορία αυτογνωσίας από τον Αιμίλιο Αβραάμ με πρωταγωνίστρια την Νιόβη Χαραλάμπους
All That’s Left of You
Ένα συγκλονιστικό δράμα -γυρισμένο και στην Κύπρο- για τη μνήμη, την απώλεια και την επιβίωση
"Sinners" στο Πάνθεον Λευκωσίας
Με τον Michael B. Jordan να δίνει ρεσιτάλ (διπλής) ερμηνείας και να κερδίζει το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου
Τελευταία κλήση
Το φιλμ εμπνέεται από την υπόθεση του Σορίν Ματέι που σόκαρε την Ελλάδα πριν 28 χρόνια