Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το νέο, χαριτωμένο μαγαζί σού φτιάχνει τον καλύτερο λοκμά(κο)!

H ουσία είναι μία, κι ο καλός ο λουκουμάς στου Αγίου Λαζάρου την πλατεία

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2023

Η παράδοση τούς θέλει ζεστούς και μελωμένους. Ωστόσο, οι λουκουμάδες της νέας εποχής γεμίζονται με διάφορες γλυκές κρέμες και γαρνίρονται με κάθε λογής σοκολατένιες επικαλύψεις. Σε κάθε περίπτωση, η τέχνη του καλού λουκουμά σπανίζει, γι' αυτό και αξίζει να την απολαμβάνουμε στα καλύτερα λουκουμαδοποιεία. Ειδικά σε εκείνα που έρχονται και φέρνουν άλλο αέρα στην πόλη!

lokmakos--d.jpg

Όπως είναι για παράδειγμα ο «Λοκμάκος» ,το νέο στέκι που έκανε την εμφάνισή του στην πολυσύχναστη περιοχή του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, δίπλα στην ολοκαίνουρια πλατεία Ζουχούρι ,που μετά την ανάπλασή της αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη!

IMG_20230729_205327 (1).jpg

Πρόκειται για ένα μικρό μεν αλλά πολύ καλαίσθητο και χαριτωμένο μαγαζί, φτιαγμένο με μεράκι και πολλή αγάπη, το οποίο εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ο κ. Γιώργος και ο γιος του Κωνσταντίνος.

Ο κ. Γιώργος, μας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Το εγχείρημά μας δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Μπορεί η παραδοσιακή συνταγή του λουκουμά να είναι απλή και εύκολη, η δημιουργία όμως του «τέλειου» λουκουμά είναι πραγματικά δύσκολο επίτευγμα, γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των παιδικών μας αναμνήσεων. Στον «Λοκμάκο», προσπαθήσαμε να βρούμε τη "μαγική" συνταγή που να ικανοποιεί όλα τα γούστα ή καλύτερα, σχεδόν όλα τα γούστα. Ερευνήσαμε, πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε, αναζητήσαμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, βάλαμε ψυχή, αγάπη κι ενθουσιασμό και καταλήξαμε στο τελικό μας προϊόν, το λοκμά αλλιώς “.

lokmakos1--.jpg

Στον «Λοκμάκο» λοιπόν, οι ζύμες παρασκευάζονται καθημερινά, είναι ολόφρεσκες και οι λουκουμάδες τηγανίζονται μπροστά στα μάτια σου, στην ανοιχτή κουζίνα.

thumbnail_01 Product3.jpg

Πέρα από τους παραδοσιακούς λουκουμάδες με σιρόπι, μέλι, ζάχαρη, κανέλα, εδώ μπορείς να  τους δοκιμάσεις και περιλουσμένους με διάφορες επικαλύψεις όπως σοκολάτα (λευκή, μαύρη, γάλακτος), πραλίνα (σοκολάτας, φράουλας, pistachio, Bueno), Lotus Biscoff και καραμέλα. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις και διάφορα toppings, όπως μπισκότα (Digestive, Lotus, Oreo) ή διάφορους ξηρούς καρπούς (αλμυρό φιστίκι, καβουρδισμένα φουντούκια, καρύδια, καραμελωμένα αμύγδαλα και pistachios).

lokmakos9.jpg

Μάλιστα, στο «Λοκμάκο» προχώρησαν  ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας και φοβερούς Signature λουκουμάδες που συνοδεύονται με παγωτό, σε συνδυασμούς που πραγματικά ανεβάζουν το λουκουμά σε άλλο επίπεδο! Το «Cyprus Classic», το «Greek Way», το «Banoffee», το «The Pitchios », το  «Hazelnuts», το «Strawberry Cheesecake», το «Dark Lotus»,το «Snicker It»  κ.ά, θα σε κάνουν να λατρέψεις και τον τελευταίο «Lokmako» στο πακέτο σου!

thumbnail_03 Toppings_Product19.jpg

Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε το Family Box, που περιέχει γύρω στους 50 λουκουμάδες και έρχεται σε δύο εκδοχές: τo "Traditional", με σπιτικό σιρόπι και το "Mix & Match", με 3 επικαλύψεις και 3 toppings της επιλογής σας. Αναμφίβολα ,το ιδανικό κέρασμα στο γραφείο, στις οικογενειακές συνάξεις, στις φιλικές σας επισκέψεις και όχι μόνο!

thumbnail_02 Stuff35.jpg

Ακόμα, εδώ σερβίρεται artisan gelato παγωτό σε 12 διαφορετικές γεύσεις, εξαιρετικός καφές, καθώς επίσης και διάφορα άλλα κρύα ροφήματα φτιαγμένα από τα χέρια της Σαββίνας, που είναι η επαγγελματίας baristas του «Λοκμάκου».

lokmakos avli.jpg

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ «ΛΟΚΜΑΚΟ»
Γιατί ο «Λοκμάκος»  θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή . Όχι μόνο γιατί σαν χώρος είναι ιδιαίτερα όμορφος και γουστόζικος και το προϊόν που προσφέρει είναι πάντα φρέσκο και αρίστης ποιότητας… Είναι και οι άνθρωποι του «Λοκμάκου» που είναι αυθεντικοί,  χαμογελαστοί και πάνω απ’ όλα επαγγελματίες.

Στον «Λοκμάκο», ο λοκμάς είναι… πραγματικά ΑΛΛΙΩΣ!

(24400422/ www.lokmakos.com) Παύλου Βαλσαμάκη 30-32, 6026 Λάρνακα (απέναντι από το πολυώροφο πάρκινγκ του Δήμου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου).
Facebook: Lokmakos
Instagram: Λοκμάκος

thumbnail_02 Stuff21.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close