29-31 August 2023
Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

O εξαιρετικός πιανίστας David Garfield έρχεται στην Κύπρο για μια τριπλέτα συναυλιών

Απευθείας από τις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2023

Στην Κύπρο έρχεται ο εντυπωσιακός πιανίστας της jazz-funk, soul και της pop μουσικής, David Garfield, για μια σειρά τριών συναυλιών που θα καταπλήξουν το κοινό του νησιού αυτό τον Αύγουστο. Ο καταξιωμένος πιανίστας, συνθέτης και παραγωγός είναι αναγνωρισμένος για τις συνεργασίες του με ονόματα όπως οι George Benson, Smokey Robinson, Willie Bobo, Tom Scott, Boz Scaggs, Manhattan Transfer, Eros Ramazzotti, Natalie Cole και Freddie Hubbard, Michael Bolton, The Temptations, Cher, Spinal Tap και Van Morrison - μεταξύ άλλων.

Ο, εδρεύων στο Λος Άντζελες, David Garfield θα ξεκινήσει την περιοδεία του στο Sarah's Jazz Club στη Λευκωσία στις 29 Αυγούστου, ενώ θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Savino Live στη Λάρνακα στις 30 Αυγούστου, και στις 31 Αυγούστου θα καταλήξει στο Κύκλος Live στη Λεμεσό. Επί σκηνής θα τον συνοδεύσουν μερικοί από τους σπουδαιότερους μουσικούς της Κύπρου: Ο Αλέξης Κάσινος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Ανδρέας Ροδοσθένους στο μπάσο και ο Ρόδος Παναγιώτου στα ντραμς.

  • Τρίτη 29 Αυγούστου - Λευκωσία - Sarah's Jazz Club - 20:30
  • Τετάρτη 30 Αυγούστου - Λάρνακα - Savino Live - 20:30
  • Πέμπτη 31 Αυγούστου - Λεμεσός - Kiklos Live - 20:30

«Κατά τη διάρκεια της επιβλητικής του καριέρας, ο πληκτράς David Garfield έχει παίξει σχεδόν με όλους». - Jazz Weekly

«Ο David Garfield ρίχνει μια τρομερά funky ηλεκτρονική τζαζ, αξιοποιώντας ηλεκτρικό πιάνο και synthesizers σε ένα μουσικό κάλεσμα στον σπουδαίο Herbie Hancock». - Something Else!

«Ο Garfield είναι ένας πραγματικός γκουρού στο μουσικό πεδίο της soul, της jazz και του κλασικού ροκ, όπου οι συνεισφορές του είναι τεράστιες, έντεχνες και έντονες». - Glide Magazine

«Ο πληκτράς, συνθέτης και παραγωγός David Garfield έχει την υπόσταση ενός θρύλου στον κόσμο της μουσικής». - SoulTracks

Σε κάθε στιγμή της καριέρας του, ο David Garfield αναγνωρίζεται ως τραγουδοποιός, παραγωγός, επικεφαλής μπάντας, ενορχηστρωτής, ερμηνευτής, ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας (της Creatchy Records), session και περιοδεύων μουσικός καθώς και μουσικός διευθυντής. Το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε με συνεργασίες δίπλα στους Willie Bobo, Freddie Hubbard και Tom Scott στη δεκαετία του '70, προτού συνεργαστεί με τους Boz Scaggs, George Benson και κυκλοφορήσει τις πρώτες του σόλο ηχογραφήσεις στη δεκαετία του '80.

Κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, ο David Garfield έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε όλη τη μουσική σκηνή: από τις συνεργασίες του με τις ελίτ των session του Λος Άντζελες και με τα μέλη των Toto για ηχογραφήσεις και συναυλίες στη σκηνή του Λος Άντζελες, μέχρι τις συνθέσεις του με τον θρύλο της Motown, Smokey Robinson - καθώς και τις πολυάριθμες συνεργασίες του ως μουσικός διευθυντής του George Benson. Ο Garfield συνεχίζει να συνεργάζεται με εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως οι Temptations, η Cher, οι Spinal Tap, ο Larry Carlton και ο Van Morrison.

Πληροφορίες:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 | Οι συναυλίες ξεκινούν στις 21:30 ακριβώς
Προπώληση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα Sold Out: https://found.ee/DavidGarfieldCY
Προπώληση €20 / Πόρτα €25
Κράτηση τραπεζιού απαραίτητη

Sarah's Jazz Club, Λευκωσία: 95147711
Savino live, Λάρνακα: 99426011
Kiklos Live, Λεμεσός: 25107230

Στους χώρους των συναυλιών απαγορεύεται το κάπνισμα.

Παραγωγή: Cloud10 Music Agency | Πληροφορίες: 99498642

Graphic - 1080x1080_ David Garfield - 3 Live Shows in Cyprus.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close