Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2023
Ένα νέο φεστιβάλ έρχεται να «αναστατώσει» τη μουσική σκηνή της Κύπρου, έχοντας στο επίκεντρο ένα άκρως δημοφιλές είδος μουσικής, με χιλιάδες θαυμαστές.
Ο λόγος για το πρώτο «Trap n Love Fest», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου, στο Napa Rocks στην Αγία Νάπα και εμείς σου δίνουμε όχι ένα ούτε δύο αλλά 5 πολύ καλούς λόγους για να πας!
- Αρχικά γιατί πρόκειται για ένα φεστιβάλ που υπόσχεται να μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής και κυπριακής τραπ σκηνής.
- Κατά δεύτερον, σε ποια άλλη σκηνή θα δεις να ανεβαίνουν 18 καλλιτέχνες το ίδιο βράδυ; Οι Toquel, FY, Rack, Hawk, Fly Lo, Dirty Harry και Bossikan είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν σε αυτό το μουσικό γεγονός. Μαζί τους θα είναι οι Flare, Bandz333, Waz Gucci, Karkas, Robin, Dazero, Deeze, Louw, Chino, Veira και Nedi, οι οποίοι θα καταπλήξουν το κοινό με τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις.
- Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι καλοκαίρι και καλοκαίρι χωρίς διασκέδαση και μουσική δεν λέει! Η τραπ μουσική θα καταφέρει να σε ξεσηκώσει χωρίς καμιά προσπάθεια.
- Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις όλες τις τελευταίες επιτυχίες μαζεμένες σε ένα μεγάλο πάρτι... τραγούδια που έφτασαν στο Νο1 του YouTube σε μόλις λίγες ώρες!
- Και, στην τελική, είναι το πρώτο και το μεγαλύτερο φεστιβάλ τραπ μουσικής στην Κύπρο και ένα τέτοιο γεγονός δεν χάνεται με τίποτα!
Σχετικά
Alchemy by Guaba: Ένα αλχημικό ταξίδι στη Λεμεσό με τα στοιχεία της φύσης
Ένα απόγευμα αφιερωμένο στην τέχνη του κοκτέιλ
Serena Beach Restaurant, ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!
Το δημοφιλές summer spot με την υπέροχη ατμόσφαιρα, την εντυπωσιακή θέα, τα απολαυστικά πιάτα και τα δροσιστικά κοκτέιλ, θα αποτελέσει και φέτος τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό
Το θρυλικό Space Ibiza έρχεται για ένα 2ήμερο στην Κύπρο
Ένα από τα πιο ιστορικά club brands στον κόσμο έρχεται για πρώτη φορά στο νησί
Η εκρηκτική Nantia Aggeletou ανεβαίνει στη σκηνή του Duplex Club
Μουσική, ενέργεια, πολυτέλεια και ατελείωτο party μέχρι το πρωί…
Από αύριο το Lady’s Mile μπαίνει σε full summer mode
Έρχονται τα πρώτα weekend parties στο Columbia Sun
Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει 13 χρόνια με μεγάλο street party σε νέα ημερομηνία
Μουσική, cocktails και γιορτινή διάθεση πλημμυρίζουν τον δρόμο σε ένα επετειακό πάρτι αφιερωμένο στην κοινότητα που στήριξε το αγαπημένο στέκι όλα αυτά τα χρόνια
Ανακοινώθηκε το επίσημο lineup του Loud Music Festival 2026
Το Loud Music Festival 2026 επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ, έτοιμο να προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες festival εμπειρίες του καλοκαιριού στην Κύπρο.
Το πιο μεγάλο street party της πόλης ακυρώνεται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια
Αυτούσια η ανακοίνωση των διοργανωτών
Το Theatre Bar του Ριάλτο επιστρέφει και η βραδιά ξεκινά νωρίτερα
Ο εξωτερικός χώρος επιστρέφει από τις 30 Απριλίου, μετατρέποντας κάθε παράσταση σε ολοκληρωμένη εμπειρία
Η πιο hot «Kaliva» του νησιού ανοίγει τις πόρτες της
Ένα από τα πιο εξωτικά spots στο νησί ετοιμάζεται να ανοίξει για την καλοκαιρινή σεζόν .
Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα δυνατό street party
Μουσική από DJs, ποτά, φαγητό και χορός στον δρόμο!
Beach days loading: Τα διάσημα beach bars που επέστρεψαν για τη σεζόν
Ετοιμάσου για έξοδο δίπλα στη θάλασσα