Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021
Το Buffalo Bill’s House, διάσημο από τα γυρίσματα της ταινίας «Η σιωπή των αμνών», διατέθηκε προς πώληση τον περασμένο Οκτώβριο και τώρα πωλήθηκε για σχεδόν 300.000 δολάρια, σύμφωνα με ανακοίνωση του μεσιτικού γραφείου στο Instagram.
Νέος ιδιοκτήτης είναι ο Chris Rowan, (Artist Director & Prop Stylist), ο οποίος το αγόρασε για να δώσει στους ρέκτες καταστάσεων τρόμου τη δυνατότητα τουρνέ, βιντεοσκόπησης αλλά και κατάλυμα και φαγητό.
«Είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι το “Buffalo Bill’s House” έχει ανοίξει για τα θύματα (εννοώ τους πελάτες» αναφέρει με μια δόση μαύρου χιούμορ ο Chris Rowan στο Bloody Disgusting.
Το τριώροφο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο για διανυκτερεύσεις, ιδιωτικές προβολές, γάμους, ξεναγήσεις και άλλες εκδηλώσεις.
Προς το παρόν, το διαβόητο σπίτι δεν είναι ανοιχτό για τουρνέ και διανυκτέρευση αλλά η παροχή αυτών των υπηρεσιών δεν θα αργήσει.
«Ειλικρινά πιστεύω ότι χάρη στο πάθος μου για τις ταινίες, στο επάγγελμά μου και σε μια “πιο ισχυρή επιταγή” μου δόθηκε η ευκαιρία να αγοράσω το Buffalo Bill’s House» έγραψε ο Rowan στην ιστοσελίδα της οικίας.
«Έχω τόσες ιδέες να διατηρήσω την ιστορία του σπιτιού και να τη μοιραστώ με τους πολλούς που το αγαπούν όσο εγώ. Ελπίζω να σας δω όλους πολύ σύντομα για να απολαύσουμε λίγη φάβα κι ένα καλό chianti!» τόνισε.
Στόχος του Rowan είναι να χρησιμοποιήσει το χώρο ως ένας διαδραστικό μουσείο αφιερωμένο στον Jame Gumb ή αλλιώς Buffalo Bill τον οποίο ενσάρκωσε ο Ted Levine στην ταινία του Jonathan Demme.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εξήγησε πως θέλει να κατασκευάσει ένα πηγάδι σαν αυτό που χρησιμοποιούσε ο Buffalo Bill για να «επεξεργάζεται» τα θύματα του.
Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1910 και περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό, κήπο, μια περίκλειστη βεράντα και ένα κιόσκι, ενώ έχει πρόσβαση στον ποταμό Youghiogheny. Σύμφωνα με άρθρο του TMZ ο Rowan σκοπεύει να εγκαταστήσει και μια πισίνα.
Σχετικά

Άνδρος: 24 ώρες στην αρχόντισσα των Κυκλάδων
Εκεί που το γαλάζιο αγκαλιάζει τη φύση και την παράδοση

Τα 6 καλύτερα «μυστικά» ελληνικά νησιά για τους Γάλλους – Ποιο είναι στην κορυφή 31 δευτερόλεπτα
Σύμφωνα με τη γνωστή γαλλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα nosvoyagesheureux.fr.

48 Ώρες στο Άνασσα: Εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά την ψυχή της Μεσογείου
Εκεί όπου η φύση, η υψηλή αισθητική και η αυθεντική κυπριακή φιλοξενία συναντιούνται για να προσφέρουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία

Η πόλη της Ευρώπης που πήρε την πρωτιά, αλλά δεν θα φανταζόσουν ότι είναι τόσο φιλική προς τα παιδιά
Δες όλη την δεκάδα και κλείσε διακοπές για όλη την οικογένεια

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι εναλλακτικοί προορισμοί στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι
Για όσους αναζητούν λιγότερο πολυσύχναστες επιλογές

Σε αυτό το (κοινόχρηστο) πάρκο θα πας για παιχνίδι αλλά και bbq
Αναβαθμιστηκε το πάρκο της Παναγίας Ασπροβουνιώτισσας στο Φρέναρος

Το περίπτερο Πολυδωρίδη και άλλα 5 κτήρια που κηρύχθηκαν ως διατηρητέα στη Λεμεσό
Η απόφαση του Δήμου Λεμεσού

Σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix
Από τη νέα σειρά της Λένα Ντάναμ στην επετειακή επιστροφή του "Jaws", η πλατφόρμα εμπλουτίζει τον κατάλογό της για το καλοκαίρι


Ανατροπή: Με εμφάνιση - έκπληξη της Κέιτ Μπλάνσετ το φινάλε του «Squid Game»
Τι μπορεί να υπονοεί το απροσδόκητο cameo της σπουδαίας ηθοποιού για τα σχέδια του Netflix.

Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα – Δεν υποχωρούν τα 40αρια
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Οι 20 καλύτερες ταινίες του Netflix για να μην ψάχνετε άλλο τι θα δείτε
Συγκεντρώσαμε τις 20 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στο Netflix.