Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κai Sushi Bar Limassol: Ο must-visit προορισμός για σούσι και κοκτέιλ στη Λεμεσό

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές απολαυστικών γεύσεων, με sushi και κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα, εκεί ακριβώς όπου «σκάει» το κύμα.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2023

Απόλαυσε τα σαγηνευτικά χρώματα της δύσης του ήλιου και την πανοραμική θέα προς την Ακτή Ολυμπίων σε ένα χώρο που διεγείρει όλες σου τις αισθήσεις! Στο Κai Sushi Bar Limassol, το οποίο γίνεται το νέο must visit spot, που ήρθε για να σου χαρίσει ασιατική αύρα και απολαυστικές στιγμές!

Limassol-Sushi-Bar-Kai-Crowne-Plaza-Limassol.jpg

Kai σημαίνει στα γιαπωνέζικα θάλασσα, ένα όνομα εμπνευσμένο από τη μοναδική τοποθεσία του.

Το Kai Sushi Bar, η νέα γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου Crowne Plaza Limassol, προσφέρει μια όαση δροσιάς με επιλογές από ολόφρεσκα nigiri και sashimi, κλασικές επιλογές maki όπως California, Rainbow και Spicy Tuna καθώς και Signature Rolls όπως Soft Shell Crab Tempura σος teriyaki, μαγιονέζα, αγγούρι, αβοκάντο και κόκκινο tobiko.

Kai-Sushi-Limassol-Maki-Cocktail-Bar.jpg

Το μενού περιλαμβάνει επίσης επιλογές σε platter καθώς και vegan επιλογές όπως το αγαπημένο μας Garden Maki με καρότο, αβοκάντο, αγγούρι και ραπανάκι daikon. Για επιδόρπιο προτείνουμε παγωτάκια mochi ή την λαχταριστή Matcha Panna Cotta με απαλή υφή και δροσερή καλοκαιρινή γεύση.

Σε ένα χώρο με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, αφεθείτε στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα παρέα με επιλεγμένα Ασιατικά ποτά όπως Sake, μπύρα Asahi, τζιν Etsu, ουίσκι Yamazakura ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Προσοχή το κοκτέιλ Samurai … δίνει γροθιά στη απόλαυση!

Σημείωσε, τέλος, ότι το Κai Sushi Bar σε υποδέχεται με ιδιαίτερες γεύσεις και μουσικές: τις καθημερινές με Jazz και Bossa Nova, τις Παρασκευές με σαξόφωνο, τα Σάββατα με DJ που σε ταξιδεύει σε ρυθμούς bossa nova & chill sax house, και τις Κυριακές με Latin.

(25851515) Προμαχών Ελευθερίας 2, Άγιος Αθανάσιος (Crowne Plaza limassol), Λεμεσός. Τρ-Κ 18.00-23.00.
Instagram: Crowne Plaza Limassol
Menu
Video Link
Reviews

Crowne-Plaza-Limassol-Hotel-Kai-Sushi-Bar-prawn-nigiri-01.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close