News , Guide

Οι 16 βραβευμένες παραλίες της Αγίας Νάπας, για να κολυμπήσεις

Απονεμήθηκαν οι Γαλάζιες Σημαίες

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2023

Δεκαέξι παραλίες του Δήμου Αγίας Νάπας βραβεύτηκαν με την Γαλάζια Σημαία

Στην Παγκύπρια τελετή απονομής Γαλάζιων Σημαιών για το έτος 2023, η οποία έγινε την Τρίτη 07 Ιουνίου στην παραλία «Βούππα» του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα, παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Πέτρου Ξενοφώντος, δεκαέξι παραλίες του Δήμου Αγίας Νάπας βραβεύτηκαν με τη Γαλάζια Σημαία όπως επίσης και η Μαρίνα Αγίας Νάπας στην κατηγορία για τις Μαρίνες.


Τις Γαλάζιες Σημαίες παρέλαβε από τον Υπουργό ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ευαρέσκειά του που για μία ακόμη χρονιά όλες οι παραλίες του Δήμου επιβραβεύονται με «Γαλάζια Σημαία» γιατί πληρούν όλες τις πρόνοιες της σχετικής ευρωπαϊκής οδηγίας για την ποιότητα των θαλάσσιων νερών και μία σειρά προνοιών που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των λουόμενων και την προστασία του περιβάλλοντος.


«Η επιτυχία απόκτησης δεκαέξι «Γαλάζιων Σημαιών» πρόσθεσε, «οφείλεται σε όλους τους επισκέπτες μας, Κύπριους και ξένους που με την διαχρονική τους στήριξη υλοποιούμε δράσεις και έργα ποιότητας αλλά και αναβάθμισης υπηρεσιών του δημοφιλέστερου τουριστικού προορισμού της Κύπρου, μία προσπάθεια η οποία προσδίδει προστιθέμενη αξία στον τουρισμό, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο».


Ο κ. Ζαννέττου συνεχάρη και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου, ιδιαίτερα το τμήμα παραλιών και τον Επιθεωρητή Παραλιών του Δήμου κ. Δημήτρη Πατέρα που εργάζονται καθημερινά με ζήλο και αφοσίωση, έτσι ώστε να υπάρχουν κάθε χρόνο αυτά τα θετικά αποτελέσματα που συμβάλουν τα μέγιστα στη θετική εικόνα του Δήμου και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας. Συνεχάρη επίσης, την Μαρίνα Αγίας Νάπας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκτά την «Γαλάζια Σημαία» αποδεικνύοντας έμπρακτα όπως είπε τις προσπάθειες προώθησης του ποιοτικού και ξεχωριστού προϊόντος που προσφέρουν όπως επίσης, και όλους όσους συντονίζουν και έχουν τη γενική ευθύνη του προγράμματος της Γαλάζιας Σημαίας, τον Εθνικό Κριτή της Γαλάζιας Σημαίας και τη Cymepa.
Εξέφρασε επίσης, τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου, Κοινοτάρχη Πάμπο Ιωάννου για τη φιλοξενία.

Οι βραβευμένες παραλίες είναι οι ακόλουθες: «Κόννος», «Λιμνάρα», «΄Αμμος του Καμπούρη», «Γλυκύ Νερό», «Πανταχού», «Λούκκος του Μάντη», «Κατσαρκά», «Περνέρα», «Βαθιά Γωνιά», «Νησί», «Nissi Bay», «Λάντα», «Μακρόνησος», Ζιάτζι, Λούμα και «Αγία Θέκλα». Στην τελετή παρέστη επίσης, ο Επιθεωρητής του Τμήματος Παραλιών κ. Δημήτρης Πατέρας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close