Shopping , News

Μεγάλη ελλαδική αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών έρχεται Κύπρο

Επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων του στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2021

Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αναμένεται να ανοίξει δύο  καταστήματα στην Κύπρο, μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως αναφέρεται σε δημμοσίευμα του InBusiness, η εταιρεία, μέλος της Βρετανικής Dixons Carphone, που δραστηριοποιείται σε Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα και τις Σκανδιναβικές χώρες, επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η εταιρεία Κωτσόβολος
Είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα εξαιρετικά σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο. Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα 538εκ. ευρώ σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα. Η Κωτσόβολος τα τελευταία 6 χρόνια έχει πετύχει ανάπτυξη 58% μετά  από σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση, τις λειτουργίες και τα καταστήματά της και εισάγοντας, παράλληλα, μία σειρά από τεχνολογικές πλατφόρμες και καινοτομίες. Μάλιστα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του ομίλου Dixons Carphone και ορισμένα καταστήματά της θεωρούνται τα καλύτερα του είδους τους στην Ευρώπη. Η εταιρία έχει κερδίσει τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από 100 βραβεία σε όλα τα πεδία της επιχειρησιακής δράσης της από τη στρατηγική, την  επικοινωνία, την κοινωνική ευθύνη, μέχρι τις επιχειρησιακές της καινοτομίες σε καταστήματα και ψηφιακά κανάλια.

Η Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση της νέας ομάδας, που θα στελεχώσει τα 2 νέα καταστήματα, που αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους στη Λευκωσία και τη Λεμεσό τους επόμενους μήνες.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close