Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μάθαμε πότε επιστρέφει το απόλυτο παραλιακό στέκι του Πρωταρά

Το Nava Seaside έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2023

Θα το βρεις σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πρωταρά, στην παραλία Περνέρα, να απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας. Ο λόγος για το δημοφιλές στέκι Nava Seaside, το οποίο ετοιμάζεται και φέτος να επιστρέψει για ένα άκρως ανεβαστικό καλοκαίρι με πολλές εκπλήξεις.

Τo NAVA Seaside, ο υπέροχος χώρος που απέδειξε από καιρό ότι κρατά τα σκήπτρα της καλοκαιρινής διασκέδασης, επιστρέφει φέτος στις 2 Ιουνίου 2023, με αλλαγές στον χώρο του, αφού έγινε μερική ανακαίνιση, στο ωράριό του, μίας και θα ανοίγει μόνο βράδυ, νόστιμα sushi και καλοφτιαγμένα πλάτερς, ποτά, καθώς και ένα καλεντάρι γεμάτο "μεγάλα" ονόματα!

Όπως λοιπόν, πολύ σωστά θα κατάλαβες, το Nava ετοιμάζεται και φέτος να μας διασκεδάσει, φιλοξενώντας δημοφιλείς Ελλαδίτες καλλιτέχνες και διάσημους DJs από το εξωτερικό!

Mάλιστα, οι πληροφορίες μάς λένε ότι για το opening ετοιμάζουν μία μεγάλη συναυλία-έκπληξη, που θα ενθουσιάσει το κοινό!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το Nava Seaside, το απόλυτο στέκι του καλοκαιρινού Πρωταρά, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αποδράσεις μας κι αυτή τη σεζόν.

Αν δεν το έχεις καταλάβει λοιπόν, το κυπριακό καλοκαίρι ξεκίνησε γι' αυτό ετοιμάσου για εξόρμηση στα παραλιακά μέρη του νησιού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close