Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2023
Το διεθνές μουσικό φεστιβάλ Make Music Day έχει γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο και διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από τον ομώνυμο Μη-Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make Music Cyprus. Περισσότερες από 1000 πόλεις και 120 χώρες ενώνονται στο μεγαλύτερο διεθνή μουσικό εορτασμό, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου!
Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό μουσικό φεστιβάλ, το Make Music Cyprus παρουσιάζει μουσικούς όλων των επιπέδων και δεξιοτήτων, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας και μουσικού είδους.
Την Τετάρτη, 21η Ιουνίου, στο φεστιβάλ θα υπάρχει ζωντανή μουσική και μουσικές δραστηριότητες από τις 17:00 μέχρι τα μεσάνυχτα σε διάφορα σημεία στην καρδιά της Λευκωσίας, δωρεάν για όλους.
Το φεστιβάλ Make Music Cyprus, προσκαλεί:
- Επαγγελματίες μουσικούς
- Ερασιτέχνες μουσικούς
- Σπουδαστές
- Χορωδίες
- Ορχήστρες
- Μπάντες και μουσικά σύνολα
- Ωδεία και μουσικές σχολές
- Χορευτικά Σύνολα
Παίξτε μουσική μαζί μας από την Πλατεία Φανερωμένης, την Πλατεία Ελευθερίας, τις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, τη Λαϊκή Γειτονιά, τις λεωφόρους Μακαρίου και Στασικράτους και ανακαλύψτε τον μουσικό μέσα σας!
Λάβε μέρος:
Δήλωσε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σου στην αίτηση σε αυτό το σύνδεσμο: https://makemusiccyprus.org/sign-up/perform ή στο τηλέφωνο 700 00 216.
Η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023.
Γίνε εθελοντής:
Εάν και εσύ θέλεις να γίνεις μέλος της οικογένειας του φεστιβάλ βοηθώντας στην οργάνωση και στη διεξαγωγή του ως εθελοντής, βιώνοντας από κοντά τη δύναμη της κοινότητας και της προσφοράς, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτό το σύνδεσμο: https://makemusiccyprus.org/volunteer ή στο τηλέφωνο 700 00 216.
Για περισσότερες πληροφορίες:
https://makemusiccyprus.org/
https://www.facebook.com/makemusiccyprus/
https://www.instagram.com/makemusiccyprus/
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 700 00 216

Σχετικά


Mente Fuerte: Δύο live σε μία μέρα στην Κύπρο
Δύο live που φέρνουν τον ρυθμό στις παραθαλάσσιες αποδράσεις σου

Η ανακοίνωση για τη συναυλία της Έλλης Κοκκίνου στο Μαρώνι
Τι αποφάσισαν το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαρωνίου μαζί με τη νεολαία του χωριού



Το Windcraft Music Fest θα πραγματοποιηθεί κανονικά
Η διοργανωτές αποφάσισαν ότι η προγραμματισμένη συνάντηση στα Κατύδατα θα γίνει κανονικά

Φιλανθρωπική συναυλία με τους Prospectus στην Λευκωσία
Μία βραδιά εις μνήμη του Αντώνη Βαρέλη

Νίκος Κουρκούλης στην Κύπρο: 4 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε
Όλες οι ημερομηνίες και τα μέρη που θα εμφανιστεί

Ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα ονόματα για το SeptemberFest 2025
Δες ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του

Ο Γιώργος Θεοφάνους ετοιμάζεται για μία μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο
Μαζί του οι Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλας Ντίμας, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και εξαμελή ορχήστρα

Αύγουστος με πάνω από 40 συναυλίες σε όλη την Κύπρο
Ξεχειλίζει το νησί με μουσικά ραντεβού και διασκέδαση
