Στο Πάρκο Ακαδημίας θα πας μόνο για σκοπούς άσκησης

Το Πάρκο Ακαδημίας  βρίσκεται μεταξύ Δήμου Αγλαντζιάς και Λευκωσίας σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης. Ως σκοποί του πάρκου έχουν τεθεί οι ακόλουθοι: η διατήρησή του ως πνεύμονα πρασίνου στην περιοχή, η προσφορά αναψυχής, και η αισθητική βελτίωση της περιοχής.

Εξ ου και το πάρκο διαθέτει εκδρομικό χώρο, πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο, αναψυκτήριο, παιδική χαρά και χώρους στάθμευσης.

Ωστόσο, με βάση τα νέ μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, οι παιδικές χαρές κλείνουν, όπως και οι εκδρομικοί χώροι.

Βάσει αυτών και η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πάρκου Ακαδημίας μέσα από μία ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook σημειώνει ότι το Πάρκο Ακαδημίας είναι προσβάσιμο μόνο για άσκηση και βόλτα με τους τετράποδους φίλους μας.

Η χρήση των τραπεζιών και της παιδικής χαράς απαγορεύονται.

Πιο κάτω η ανάρτηση: 
"Φίλες και φίλοι, με δεδομένα τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, επικοινωνήσαμε τόσο με την Αστυνομία όσο και το Τμήμα Δασών και σας ενημερώνουμε, για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων( επιβολή προστίμων κτλ)  ότι: α) επιτρέπεται η χρήση του Πάρκου μας ΜΟΝΟ για σκοπούς άσκησης και περιπάτου των σκύλων στους χώρους και τα μονοπάτια που αυτό προνοείται β) ΔΕΝ επιτρέπεται η χρήση των τραπεζιών που βρίσκονται περιμετρικά του περιπτέρου-αναψυκτηρίου του πάρκου ή των παγκακίων εντός του πάρκου ή των παιχνιδιών στο χώρο της παιδικής χαράς..."

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30