Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2023
Το γραφείο εναλλακτικού και αθλητικού τουρισμού Salonica View, διοργανώνει πεζοπορία στο Φαράγγι της Μαρούλενας, επίσκεψη στο χωριό Γούρρι και στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαχαιρά και φαγητό στο χωριό Βαβατσινιά.
Λίγα λόγια για την εκδρομή μας:
Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει απο την Λευκωσία και συγκεκριμένα από το κέντρο χειροτεχνίας. Μαζί με τον έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας θα ξεκινήσουμε την περιπέτεια μας μέσα στο Φαράγγι. Στο τέλος της πεζοπορίας μας θα επιστρέψουμε στο λεωφορείο μας. Η επόμενη στάση μας θα γίνει στο χωριό Γούρρι και θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση και καφέ. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για να φτάσουμε στον Μαχαιρά. Εκέι θα έχουμε χρόνο να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Μαχαιρά. Επέιτα θα μεταβούμε ξανά στο λεωφορείο μας και θα πάμε σε μια υπέροχη ταβέρνα στο χωριό Βαβατσινιά. Στην επιστροφή θα περάσουμε μέσα απο το χωριό Λεύκαρα όπου θα γίνει μια μικρή στάση. Στο τέλος θα επιστρέψουμε στο λεωφορείο μας για να επιστρέψουμε πίσω στη Λευκωσία.
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://bit.ly/3QfiuuY
Σχετικά
Το Ipsonas Christmas Wonderland μόλις ανακοίνωσε ημερομηνίες
Υποδεχόμαστε λοιπόν και φέτος τον μήνα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο τρόπο.
Το Halloween έρχεται στο Kings Avenue Mall με δύο ημέρες γεμάτες εκπλήξεις!
Ένα ξεχωριστό διήμερο εκδηλώσεων, με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια, αγαπημένους χαρακτήρες και πολλές εκπλήξεις
Πάμε σε παραδοσιακό κυπριακό γάμο στη Χοιροκοιτία για καλό σκοπό
Πλούμισμα του ζευγαριού, ζωντανή μουσική, χοροί και κεράσματα στην πλατεία του χωριού, με δωρεάν είσοδο και στήριξη στους «Μικρούς Ήρωες».
Μια λαμπερή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς για το TELETHON
Γιατί ακόμη και μια μικρή πράξη προσφοράς μπορεί να χαρίσει μεγάλη ελπίδα.
Μια διαφορετική Κυριακή για όλη την οικογένεια: Παιχνίδι, κολύμπι και προσφορά!
Μια ξεχωριστή κυριακάτικη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους υπόσχεται το 4ο Blackened Goggles Challenge
Μάθαμε πότε ανάβει τα γιορτινά της φώτα η Μαρίνα Λεμεσού
Το Christmas on the Sea επιστρέφει και φέτος με πολλές εκπλήξεις
Weekend Agenda: 45 υπέροχες προτάσεις για να περάσεις ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο
Από τα καζανιάσματα στο Άρσος και τις γιορτές της κυπριακής παράδοσης μέχρι τα μεγάλα live και τις παιδικές παραστάσεις, η ατζέντα για τις 23–25 Οκτωβρίου έχει επιλογές για κάθε παρέα.
Ένα spooky Halloween Weekend με δωρεάν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο MY MALL Limassol!
Φορέστε τις αγαπημένες σας Halloween στολές και ελάτε στο Food Court, στον 1ο όροφο του MY MALL Limassol
Το Πισσούρι ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα του με αγορά, μουσική και δωρεάν τρενάκι
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ο παραλιακός δρόμος φιλοξενεί μια γιορτινή συνάντηση για όλη την οικογένεια.
Αντίκες, βινύλια και vintage θησαυροί σε μια μεγάλη αγορά στον Στρόβολο
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει για 5η φορά, γιορτάζοντας έναν χρόνο διοργανώσεων με ζωντανή μουσική και δωρεάν είσοδο.
Κλασικά αυτοκίνητα σε χριστουγεννιάτικη διαδρομή μέχρι τον Καλοπαναγιώτη
Το 5ο Christmas Classic Car Rally ξεκινά από το Πάρκο Ακρόπολης και τερματίζει στον Άγιο Ιωάννη Λαμπαδιστή, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.
Η Λάνια μάς προσκαλεί σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς
Μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο χωριό της Λεμεσού, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στηρίζει το Funraising Charity Foundation και τους Μικρούς Ήρωες.