Eating News , Εστιατόρια

Τους πιο νόστιμους λουκουμάδες θα τους βρεις στους ''Δαλίτες''

Ανακαλύψτε το γλυκό, τον παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο κόσμο των λοκουμάδων

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2023

Η μέρα όπου οι λουκουμάδες έχουν την τιμητική τους πλησιάζει και εμείς αναζητούμε απλά από πού θα πάρουμε τους πιο νόστιμους και τραγανούς για να τους απολαύσουμε στο έπακρον.

Στη λεωφόρο Λεμεσού στη Νήσου, στο καθιερωμένο τους πόστο, θα συναντήσεις τους Δαλίτες που για ακόμα μια χρονιά είναι πανέτοιμοι να μας υποδεχτούν και να μας φτιάξουν τη μέρα.

Βασικό προϊόν της οικογενειακής επιχείρησης είναι οι παραδοσιακοί λουκουμάδες περιχυμένοι με σιρόπι. Παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο, στο χέρι αλλά και με μηχανήματα ειδικά κατασκευασμένα για τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης παλαιάς συνταγής και πάντα ακολουθώντας τους κανόνες καθαριότητας και υγιεινής.

dalites4.jpg

Ψήνονται επιτόπου με μεράκι και αγάπη, χρησιμοποιώντας φρέσκες πρώτες ύλες και παρουσία του πελάτη, έτσι ώστε να σερβίρονται πάντα τραγανοί και μυρωδάτοι.

Αν όμως επιθυμείς να δεις την παράδοση με άλλο μάτι, τα τελευταία χρόνια παρέχουν εναλλακτικές προτάσεις, διατηρώντας παράλληλα τις βασικές παραδοσιακές αρχές και επιδιώκοντας συνεχή δημιουργία και διαφοροποίηση. Σκοπός τους να κερδίσουν «το πιο γλυκό κομμάτι της καρδιάς των πελατών!».

dalites2.jpg

Με γερά θεμέλια, δυνατές ρίζες, πολύχρονη πείρα και πάνω απ’ όλα πολλή αγάπη, οι Δαλίτες μάς καλούν να ανακαλύψτε το γλυκό, τον παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο κόσμο των λοκουμάδων. Γιατί η ζωή είναι πάντα πιο γλυκιά μετά από ένα λοκουμά!

(99993437) Λεωφ. Λεμεσού, 2571 Νήσου, επαρχία Λευκωσίας, παρά τον κυκλικό κόμβο, απέναντι από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

dalites3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close