Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

8 λαμπερά μπαράκια για έξοδο τις γιορτές

Όλοι μας αξίζουμε να νιώθουμε πιο glamorous τις γιορτές

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2022

Η αλήθεια είναι πως μερικά μπαράκια σε αυτο το νησί αγκαλιάζουν την γιορτινή περίοδο λίγο... περισσότερο από τα άλλα, και εμείς σε στέλνουμε εκεί, για να απολαύσεις το ποτό σου μαζί με την παρέα, σε μια μαγική ατμόσφαιρα.

Bar Du Soleil
Το Bar Du Soileil το βράδυ,μεταμορφώνεται σε έναν elegant προορισμό για έξοδο με την παρέα. Το μενού του έχει αξιόλογες επιλογές, από τις οποίες εμείς προτιμούμε πάντα την ιταλική πίτσα του. Βέβαια, εσύ θα φλερτάρεις έντονα και με τα platters του, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σου, είτε αυτό είναι κοκτέιλ είτε ένα από τα κρασιά του καταλόγου.
(99393944) Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός.

Bordello Bar Limassol
Πάντα είναι μια καλή ιδέα να επισκεφτείς το Bordello, αλλά τώρα τις γιορτές, που το κέφι χτυπάει κόκκινο, το πανέμορφο και στυλάτο μπαρ του κέντρου είναι το απόλυτο hot spot. Μοναδική διακόσμηση, σούπερ κεφάτες μουσικές, ωραίο mood, καλοφτιαγμένα πιάτα (από sushi και σαλάτες, μέχρι και platters) και συγκλονιστικά κοκτέιλ!
(99341341) Aρχ. Κυπριανού 6, Λεμεσός.

Château De Lune
Στο cozy bar της επαρχίας Πάφου μπορείς να απολαύσεις κοκτέιλ, κρασί ή κάποιο άλλο ποτό, μαζί με platters σε μια μαγική τοποθεσία. Θα το συναντήσεις στην καρδιά της Πόλης Χρυσοχούς, ενώ κάθε βράδυ προσελκύει κόσμο με τα ψηλά τραπέζια στον πεζόδρομο. Στο μενού του θα βρεις μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ και ποτών. Παράλληλα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αλκοολούχα ποτά, λικέρ, μπίρες και κυπριακά κρασιά και επιλογές σε platters.
(99105217) Γρίβα Διγενή 5, Πόλης Χρυσοχούς, Πάφος.

HUGO
Όλα όσα κάνουν ένα καλό bar-restaurant, μουσική, vibe, γεύσεις, κοκτέιλ, κόσμος με καλλιτεχνική διάθεση, είναι εδώ, στον ατμοσφαιρικό χώρο του HUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar, στην Έγκωμη!  Με το που περάσεις την εμβληματική πύλη του HUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar σε οδηγεί σε έναν υπέροχο εσωτερικό χώρο, υψηλών προδιαγραφών, γεμάτο λουλούδια που κρέμονται από το ταβάνι και εντυπωσιακούς πολυελαίους. Εκεί θα απολαύσεις ψαγμένα κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό.
(22250035) Αγίου Νικολάου, Έγκωμη.

Joy Downtown
Το ντιζαινάτο μαγαζί που βρίσκεται σε μια προνομιούχα στοά, αυτήν του Q City Centre στη Λάρνακα, από τότε που άνοιξε έχει τραβήξει την προσοχή και προκαλεί τις εντυπώσεις, με τις μουσικές επιλογές, τα ποτά και τα πιάτα του. Πόσω μάλλον, τώρα που έβαλε τα γιορτινά του, και σε περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να σε διασκεδάσει. 
(96 000432) Q City Centre, Λάρνακα.

Joel Larnaca
Προφανώς και θα έμπαινε στη λίστα μας. Αν δεν έμπαινε σε αυτό το κείμενο το μπαρ που σε επνέει για γιορτινή έξοδο, τότε ποιο; Στο Joel, λοιπόν, με την απίστευτη διακόσμηση, τα φωτιστικά, τα φυτά και την γκράντε ατμόσφαιρα, πίνουμε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και ξεφαντώνουμε σε ένα από τα πολλά και διαφορετικά του event. Και νιώθουμε λιγάκι πιο glamorous απ’ ό,τι είμαστε, επειδή όλοι μας αξίζουμε λίγη από τη λάμψη του!
(99767076) Ερμού 106-108, Στοά Κίζη, Λάρνακα.

Lithos Concept Bar
Το Lithos Concept Bar αποτελεί ένα κόσμημα για την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στο κέντρο της Λεμεσού και έχει αποδείξει ότι ήρθε για να ριζώσει στις καρδιές των φιλοξενούμενων του. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή διώροφη εσωτερική αυλή όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Βελούδινα υφάσματα, άνετοι καναπέδες, και πολλά φυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό του.
(25762761) Βασιλίσσης 4Β (πίσω από Μεσαιωνικό Κάστρο)

Frankie’s Social
Μοναδικός χώρος με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και ξεχωριστή διακόσμηση, η οποία μάλιστα αντλεί την έμπνεσή της από τις μουσικές και την εποχή του Φρανκ Σινάτρα. Το Frankie’s προσφέρεται για βραδιές με εκλεκτά κρασιά, signature cocktails, φαγητό και μουσική, που θα σε ανεβάσει και θα σε διασκεδάσει.
(25354101) Λεωφόρος Μακαρίου Γ' 22.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close