Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2022
Μια νέα άφιξη έκανε πριν ένα μήνα την εμφάνισή της στην επαρχία Λάρνακας, η οποία μάλιστα από ό,τι φαίνεται ξέρει καλά την παραδοσιακή κουζίνα αλλά και την τέχνη του ψησίματος.
Ο λόγος για την ταβέρνα «Μεζεδοφωλιά», η οποία δημιουργήθηκε σε ένα υπέροχο μαγαζί στο χωριό Άγιος Θεόδωρος της επαρχίας Λάρνακας.

Στον προσεγμένο εσωτερικό χώρο του, θα πάρεις θέση σε ένα από τα ξύλινα τραπέζια του, για να απολαύσεις μεζεδάκια, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι!
Από τον κατάλογό του, θα κάνεις αρχή με χωριάτικη ή ελληνική σαλάτα και με κρύα ορεκτικά όπως ταχίνι, ταραμά, τυροκαυτερή, ελιές, φέτα και γιαούρτι χωριάτικο! Από τα ζεστά ορεκτικά προτείνουμε να επιλέξεις χαλλούμι σχάρας με μέλι, μανιτάρια με σκόρδο και φρέσκα κρέμα, πιπεριές γεμιστές με φέτα, μπέικον κρασάτο ή και συκωτάκι. Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν και χορτοφαγικά πιάτα.

Στη συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις τον κρεατομεζέ του, ο οποίος αποτελείται από σαλάτα, ορεκτικά και διάφορα κρεατικά σχάρας αλλά και μαγειρευτά. Αν θέλεις να διαμορφώσεις εσύ τον μεζέ σου, τότε η ταβέρνα διαθέτει ένα βαρύ πυροβολικό κρεατικών, όπως παγιδάκια αρνίσια, σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο σχάρας, σιεφταλιά, λουκάνικο, παστουρμά, μπριζόλα, τταβά και εποχιακά πιάτα (μανιτάρια, αγρέλια, σαλιγκάρια κ.ά).

Και όχι, το μενού δεν τελειώνει εδώ, μιας και κάθε Κυριακή στο μαγαζί θα βρεις σούβλα κοτόπουλο, χοιρινό, αρνί και κλέφτικο.
Κάθε Παρασκευή βράδυ η διασκέδαση ανεβαίνει, καθώς υπάρχει ζωντανή μουσική σε συνοδεία με καλό φαγητό.
(24322541) Αντωνάκη Μαλώνη 30, Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα.
Σχετικά
Τι θέλει η Gen Z στο ποτήρι της; Ο Ραφαήλ Χαίλλου έχει τη δική του απάντηση
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν
warmth that lasts: το νέο χειμερινό μενού των wagamama ζεσταίνει τις πιο γευστικές στιγμές του χειμώνα
Αυτόν τον χειμώνα, τα wagamama σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη ζεστασιά που διαρκεί πέρα από την τελευταία μπουκιά.
Ο «Beefboy» επιστρέφει στο Beefbar Cyprus για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο ιδρυτής του Beefbar, Riccardo Giraudi, επιστρέφει στo AMARA για μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Η πίττα της Σάτζιης αλλιώς: Το Katerina Bakery παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Το Katerina Bakery δίνει ένα απολαυστικό twist στην αγαπημένη πίττα της Σάτζιης με δύο νέες γευστικές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις!
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα
Μεγάλη αλλαγή για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας μετά από 17 χρόνια!
Το «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη», περνά σε νέα εποχή