News , Guide

Η παραλία της Αγίας Νάπας ιδανική για χειμερινή κολύμβηση

Η χειμερινή κολύμβηση, τα τελευταία χρόνια είναι η νέα, ανερχόμενη τάση

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2022

Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παραλίες για χειμερινή κολύμβηση στοχεύει να καταστήσει την παραλία «Μακρόνησος» ο Δήμος Αγίας Νάπας, δήλωσε ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου κατά τη συνάντησή του με τους Χειμερινούς Κολυμβητές!

Στη συνεχή παροχή διευκολύνσεων και στην εκτέλεση μικρών έργων για περαιτέρω αναβάθμιση της παραλίας «Μακρόνησος» τα οποία θα εξυπηρετούν τόσο τον τουρισμό αλλά και τους δημότες, αναβαθμίζοντας το ποιοτικό επίπεδο, θα προβαίνει ο Δήμος Αγίας Νάπας έτσι ώστε η εν λόγω παραλία να καταστεί χειμερινή, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τους Χειμερινούς Κολυμβητές, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα.

Ακούγοντας τα αιτήματα που του έχουν θέσει οι οργανωμένοι κολυμβητές, τα οποία έχουν να κάνουν πρωτίστως με το στέγαστρο του σωματείου, το οποίο έχει ανεγείρει ο Δήμος στο χερσαίο χώρο της παραλίας, ο κ. Ζαννέττου διαβεβαίωσε ότι εκεί και όποτε επιτρέπουν οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου θα υλοποιεί τα ζητήματα που του έχουν τεθεί.

«Θα είμαι στο πλευρό σας για την ανάπτυξη ενός διαφορετικού ενδιαφέροντος όπως είναι η χειμερινή κολύμβηση, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι η νέα, ανερχόμενη τάση» ανέφερε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας.

Τόσο ο Πρόεδρος του Σωματείου Αντρέας Λάρκου, όσο και η Γραμματέας Τασούλα Γερασίμου ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο για τη συνεχή στήριξή του και για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμος προς το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά τους ότι η αγαστή συνεργασία και οι δίαυλοι επικοινωνίας που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία τρία χρόνια μεταξύ του Σωματείου και του Δήμου θα συνεχιστούν.

Διαβεβαίωσαν επίσης, ότι θα είναι συνοδοιπόροι στο στόχο που έχει θέσει ο Δήμος να καταστεί η παραλία «Μακρόνησος» χειμερινή, κάτι το οποίο όπως είπαν είναι εφικτό να γίνει αφού χρόνο με το χρόνο ο αριθμός των χειμερινών κολυμβητών-μελών του Σωματείου αυξάνεται κατακόρυφα εξού και η ανάγκη ανέφεραν για την επάνδρωση της παραλίας με ναυαγοσώστη.

κολυμβητης.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close