Η κάβα με την πιο ενημερωμένη λίστα κρασιών και τις καλύτερες τιμές

Η εταιρεία Exes Trading Ltd (X S, Xenophon & Sally) και το κατάστημά της, Λιανικών Πωλήσεων με την εμπορική επωνυμία Cava Protasis, δημιουργήθηκε στις αρχές του 1994 και σήμερα είναι η μακροβιότερη Κάβα Οινοπνευματωδών Ποτών με εξειδίκευση στο Κρασί που υπήρξε ποτέ στην πόλη της Λεμεσού και γενικότερα της Κύπρου.

Αρχικά μας ήτανε δύσκολο να μυήσουμε τον Κύπριο καταναλωτή στον τρόπο σκέψης που επιβάλλουν οι άγραφοι κανόνες του γνωστικού αντικειμένου του κρασιού σύμφωνα με τους οποίους η ποικιλία, η χρονολογία, η προέλευση, οι συνθήκες παραγωγής κ.λπ. είναι μονάχα μερικά από τα βασικά κριτήρια σύμφωνα με τα οποία κάποιος καλείται να κρίνει, να επιλέξει αλλά και ν’ αγαπήσει τον οίνον. 

Χρόνο με τον χρόνο εσείς αλλά κι εμείς μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βελτιωθήκαμε, δεθήκαμε κι είναι αυτό ακριβώς το γεγονός που κάνει τη σχέση μας με το κοινό ξεχωριστή και διαχρονική: δεν είμαστε παρά η γλυκιά αφή ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου, η μυρωδιά των ανοιξιάτικων λουλουδιών, η ξεχωριστή γεύση της έντονης κανέλας, του δαμάσκηνου και των εσπεριδοειδών, το κεραμιδί χρώμα μιας παλαίωσης που κατάφερε να χρωματίσει με την 26άχρονη συνεισφορά της τη φιλοσοφία του κρασιού, τον σκεπτικισμό του κάθε καταναλωτή αλλά και την ιστορικότητα της κάθε συναλλαγής, μιας συναλλαγής που φέρει την σφραγίδα της καρδιάς και του ήθους μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν όλ’ αυτά τα χρόνια όχι μόνο για την ευκαιρία που μας έδωσαν για να υπάρχουμε σήμερα αλλά και γιατί θέλησαν να καθίσουν μαζί μας, στη μικρή μας γωνιά όπου η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Κύπρος, η Γερμανία, συνυπάρχουν στις απλές μας συζητήσεις περί «γεύσεως και οίνου».

Τα δώρα των γιορτών
Και τις φετινές γιορτές η Σάλη και ο Ξενοφώντας θα ετοιμάσουν δώρα προσαρμοσμένα στις ανάγκες αλλά και τον προϋπολογισμό σου! Εσύ απλώς επίλεξε καλάθι ή χάρτινη συσκευασία, κρασί ή σαμπάνια, σοκολάτες, panettone, μέχρι και εξειδικευμένα αντικείμενα και δώρισέ τα στους φίλους, στους συνεργάτες αλλά και στην οικογένειά σου.


 

Cava Protasis
Οδός Ιωάννη Πολέμη 7, Λεμεσός 3021 
Τ.Θ. 55205, Λεμεσός 3820
Τηλ : 25 732180, 99 308133, Φαξ : 25 732789
e-mail: info@cavaprotasis.com.cy
www.cavaprotasis.com.cy

Ώρες Λειτουργίας 09.00 - 20.00
Παραδόσεις Παγκύπρια.

Η εταιρεία Exes Trading Ltd (X S, Xenophon & Sally) είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι κορυφαίων παραγωγών, όπως: 
RIEDEL, The Wine Glass Company, Austria
Κτήμα Χατζημιχάλη, Ελλάδα 
Κτήμα Σπυρόπουλου, Ελλάδα 
Κτήμα Παπαϊαωάννου, Ελλάδα
Prevoteau - Perrier Champagne, France
Mazzetti D'Altavilla (Grappa), Italy
Transtherm, Wine Cabinets, France
Santero - Villa Jolanda (Piemonte) Italy
Podere Forte (Super Tuscan), Italy
Marchesi De Frescobaldi (Tuscany), Italy
Ornellaia (Bolgheri - Tuscany), Italy
Luce Della Vite ( Montalcino ), Italy
Tenuta Perano ( Chianti Classico ), Italy
Attems, ( Friuli - Venezia ), Italy
Tenute Ugolini, (Valpolicella-Amarone), Italy
Danzante Wines, Italy
Alois Lageder, ( Alto Adige ), Italy
Rosoretto (Barolo), Italy

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31