Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2022
Το πρώτο Burger Guy εκτός Κύπρου είναι γεγονός. Ο γνωστός σε όλους μας Ανδρέας Τομάζου, ο οποίος ξεκινώντας από το καφενείο του παππού του, στο Παλιομέτοχο το οποίο μετέτρεψε σε ένα σύγχρονο αμερικάνικο μπεργκεράδικο, στη συνέχεια δημιούρησε έναν υπέροχο χώρο στη Λευκωσία, επεκτάθηκε πλέον και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Al Ain, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στα sovial media όπου ανήρτησε το πιο κάτω:
«Μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Burger Guy είναι επιτέλους στα ΗΑΕ, ένα μεγάλο βήμα για εμένα και την ομάδα μου. Αυτό όμως που συνειδητοποίησα τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αν βάλεις τον στόχο και δουλέψεις γι’ αυτόν! Απλώς να είστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψετε σκληρά, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας και η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει, πιστέψτε με!
Επίσης, σε αυτό το όμορφο ταξίδι συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ρισκάρουμε στη ζωή, αν θέλεις να δεις αποτελέσματα και να απολαύσεις το ταξίδι πρέπει να ρισκάρεις. Αν δεν ρισκάρεις ποτέ, δεν θα δεις ποτέ τίποτα καινούργιο, απλώς την ίδια ρουτίνα στη ζωή, χωρίς δράση! Ο κίνδυνος, λοιπόν, δεν είναι μόνο μέρος της ζωής. Είναι ζωή. Στο κομμάτι μεταξύ comfort zone και του ονείρου σας, είναι όπου λαμβάνει χώρα η ζωή. Είναι η ζώνη υψηλού άγχους, αλλά επίσης εκεί όπου ανακαλύπτεις ποιος πραγματικά είσαι. ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ».
Σχετικά
Η 28η Οκτωβρίου θέλει ρεμπέτικα, σπιτικούς μεζέδες και ένα μεσημεριανό γλέντι σε αγαπημένο κουτούκι της πόλης
Ο Γιώργος Παόττος και ο Σωτήρης Καραντώνης αναλαμβάνουν τη μουσική σε ένα μεσημεριανό γλέντι για την εθνική επέτειο.
H κυρία Αυγή φτιάχνει σπουδαία μαγειρευτά και τοπική κουζίνα σε ένα αγαπημένο στέκι στη Λευκωσία
Αυθεντικές γεύσεις και σπιτική φιλοξενία σε ένα εστιατόριο στον Στρόβολο
Πόσα Michelin θα πάρει φέτος η Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στο κυνήγι των αστεριών
Αύριο ο οδηγός Michelin θα ανακοινώσει τα φετινά του βραβεία για την Ελλάδα
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν
warmth that lasts: το νέο χειμερινό μενού των wagamama ζεσταίνει τις πιο γευστικές στιγμές του χειμώνα
Αυτόν τον χειμώνα, τα wagamama σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη ζεστασιά που διαρκεί πέρα από την τελευταία μπουκιά.
Ο «Beefboy» επιστρέφει στο Beefbar Cyprus για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο ιδρυτής του Beefbar, Riccardo Giraudi, επιστρέφει στo AMARA για μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου