Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σ' αυτά τα 4 στέκια θα φας νόστιμη σούπα

Είναι το πιάτο που λατρεύουμε αυτήν την εποχή

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020

Η σούπα είναι το φαγητό του χειμώνα. Αυτό! 

Όχι, σούπα δεν είναι μόνο το αβγολέμονο, η ψαρόσουπα και ο παραδοσιακός τραχανάς. Υπάρχουν και άλλες πολλές και κυρίως νόστιμες.

Γευστικές και υγιεινές, ελαφριές και χορταστικές, αλλά πάνω από όλα απολαυστικές, οι σούπες μπορούν να γίνουν η πιο λαχταριστή εναλλακτική σου.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε 4 μέρη που σου την σερβίρουν... απλά απολαυστική!

The Home Café
Είναι η χαρά των vegetarians, vegans και όχι μόνο, και είναι ανοιχτό όλη τη βδομάδα, φιλοξενώντας απίθανα προσεγμένη κουζίνα, καφέ και σπιτικά γλυκά καθώς και όμορφες φατσούλες-θαμώνες. Είναι μικρό, ατμοσφαιρικό και με απίθανη βεράντα, που αγναντεύει στο δρόμο της επανένωσης, της συνεργασίας και της φιλίας. Και το καλύτερο; Σου φτιάχνει ζεστή σούπα! Σούπα με κολοκυθάκια και παρμεζάνα που θα σου ζεστάνει την καρδιά! 
(22445740) Μάρκου Δράκου 28, Λευκωσία (νεκρή ζώνη απέναντι από το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας).

Inga's veggie heaven
Το μικρό εστιατόριο της Inga's το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, σου χαρίζει μια πιο υγιεινή επιλογή φαγητού, προσφέροντας σου νόστιμα και φρέσκα σπιτικά χορτοφαγικά και vegan τρόφιμα. Όλα τα φαγητά φτιάχνονται με αγάπη, και φυσικά συστατικά. Όπως και οι σούπες της, τις οποίες θα απολαύσεις αυτήν την εποχή. Τι θα έλεγες λοιπόν για σούπα με κόκκινες φακές και κολοκύθα; 
(22 344674) Δημώνακτος 2, Λευκωσία. 

Silver Pot
Ακόμη ένα αγαπημένο στέκι για μεσημεριανό στη Λευκωσία, το οποίο φημίζεται για τα γευστικά πιάτα του, τον εξαιρετικό του καφέ και τα ιδιαίτερα smoothies του. Το μενού της ημέρας περιλαμβάνει πολλές και νόστιμες επιλογές, ανάμεσά τους το μοναδικό quiche, σολομό, burger, σαλάτες αλλά και ζεστές σούπες που θα σε ενθουσιάσουν! Ειδικά αυτή με τον παφίτικο τραχανά! 
(22101722) Θεμιστοκλή Δέρβη 3Ε, Λευκωσία. 

Artnaldas - Concept Experience
Aυτήν την εμπειρία πρέπει να τη ζήσεις. Να κάθεσαι στο αγαπημένο Artnaldas - Concept Experience, ανάμεσα σε χειροποίητες δημιουργίες, και να απολαμβάνεις μοναδικούς speciality καφέδες, ροφήματα όπως σοκολάτα, τσάι, detox, booster, σπιτική λεμονάδα κ.ά. καθώς και δροσερές φρουτοσαλάτες και energy balls. Το καλύτερο όμως, είναι να τρως μία ζεστή σούπα κολοκύθας, την οποία βέβαια μπορείς να παραγγείλεις και για το σπίτι. Αρκεί να σου πούμε ότι οι άνθρωποι του Artnaldas κάθε βδομάδα διαλέγουν τα πιο φρέσκα υλικά απ' την λαϊκή αγορά της πόλης, επιλέγουν τις καλύτερες κολοκύθες και τις μετατρέπουν σε γευστικές σούπες! Κάνε την παραγγελία σου έγκαιρα, πριν αδειάσει η κατσαρόλα!
(22350355) Αρναλδας 2, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close